Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Proverbum doo - prevodilačke usluge

Prevodilačka agencija, usluge prevođenja opštih, poslovnih, finansijskih, stručnih, tehničkih i pravnih tekstova. Prevođenje internet stranica i lokalizacija programa. Više o firmi Proverbum doo - prevodilačke usluge

MD Profesional & Co doo

Održavanje higijene i čistoće u zgradama, krečenje ulaza, bravarija. Ugradnja video nadzora, alarma, interfona. Fizičko i tehničko obezbeđenje lica i objekata. Više o firmi MD Profesional & Co doo

Bođela - veterinarska ambulanta

Veterinarska ambulanta, veterinar dr vet. med. Milan Bibin. Vakcinisanje, čipovanje, kupiranje, čuvanje, šišanje, operacije pasa i mačaka, veštačka oplodnja. Više o firmi Bođela - veterinarska ambulanta

Za lakše poslovanje

Snabdevanje butika tekstilnim proizvodima

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Kao vlasniku butika ili veleprodaje garderobe, na duži rok Vam je svakako najisplativije da svojim kupcima nudite kvalitetnu robu. Naravno, idealna kombinacija bi bila kada bi tekstilni proizvodi ujedno Vama bili dostupni po povoljnoj, razumnoj ceni. Domaća proizvodnja garderobe kojom se bavi Fortuna commerce, sjajno je i dugoročno rešenje za Vaš posao.

VirtualniGrad

Izrada tekstilnih proizvoda od pamuka i ostalih kvalitetnih, prijatnih i zdravih materijala, u ovoj firmi se obavlja sa iskustvom i ljubavlju. Prate se najnoviji trendovi, što čini da svakodnevna, sportska garderoba bude moderna, i time vrlo omiljena među mlađom populacijom i sportistima. U ponudi su pamučne majice, trenerke, duksevi, helanke, šortsevi i haljine, a kolekcije su vrlo privlačne, mladalačke i zanimljive.

Pored ponuđenih kolekcija, Vi sami možete osmisliti kako će izgledati odeća koju ćete imati u svojoj prodavnici, ukoliko uvidite da Vašim kupcima fali određeni proizvod. Ovaj proizvođač tekstila će Vas u tome podržati i pomoći Vam da dođete do željenog modela, krojenjem i šivenjem garderobe.

VirtualniGrad

Umesto da iz inostranstva uvozite preskupu, ili pak robu sumnjivog kvaliteta, odlučite se za bezbednu i kvalitetnu odeću, koja zadovoljava sve estetske kriterijume mladih i urbanih ljudi. Proizvođačke cene svakako Vam idu u korist, ali će prvenstveno Vaša kvalitetna ponuda biti presudna u zadržavanju starih i dovođenju novih kupaca.

Uživajte u poslovnom uspehu i zadovoljstvu svojih mušterija, a za redovno snabdevanje butika i veleprodaja tekstilnim proizvodima, pobrinuće se Fortuna commerce.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas