Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Salon za masažu Bliss

Salon za masažu u Novom Sadu, fizioterapeut Ceca Medenica. Relaks, sportska, terapeutska parcijalna i anticelulit masaža. Masaža za trudnice sa 20% popusta. Više o firmi Salon za masažu Bliss

Poslastičarnica Slađana - izrada torti, kolača i peciva

Izrada torti i kolača po domaćim receptima od kvalitetnih sastojaka, bez veštačkih aroma i aditiva. Torte, sitni i komadni kolači, slatki sto, koktel pecivo. Više o firmi Poslastičarnica Slađana - izrada torti, kolača i peciva

Centar za obrazovanje Kefalo - SuanPan mentalna aritmetika

Prva škola SuanPan mentalne aritmetike u Novom Sadu. Mentalna aritmetika i drugi specijalno osmišljeni programi za decu koji bude genija u svakom detetu. Više o firmi Centar za obrazovanje Kefalo -  SuanPan mentalna aritmetika

Putovanja

Smeštaj u hotelu Rimski, Novi Sad

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Potreban Vam je smeštaj u Novom Sadu tokom leta, jer ste odlučili da posetite ovaj grad onda kada je u njemu najlepše. Bilo da dolazite na neku od manifestacija - Zmajeve dečije igre, Interfest, NOMUS, Exit festival, Festival uličnih svirača, bilo da Vas je u Novi Sad naveo neki drugi povod, sredite na vreme rezervaciju sobe u hotelu na idealnoj lokaciji.

Smeštaj u Novom Sadu, hotel Rimski


Hotel Rimski i njegovo ljubazno osoblje pomoći će Vam da Vaš boravak u Novom Sadu bude spokojan, siguran i znatno olakšan. Lociran u blizini centra grada, ali i autobuske i železničke stanice, ovaj hotel biće Vaša polazna tačka za bilo koji deo grada. Ovde je sve blizu, a uputstva za snalaženje ćete dobiti u hotelu.

Lepo opremljene sobe, prostrani apartmani i luksuzni apartman sa đakuzijem, na raspolaganju su svim putnicima-namernicima. Ukoliko se ni na putovanju ne odvajate od svog psa ili mačke, našli ste savršeno rešenje - hotel Rimski u ponudi ima sobu u kojoj je dozvoljen boravak sa kućnim ljubimcima!

Pored restorana, aperitiv bara, konferencijske sale, parkinga, garaže, bežičnog interneta i besplatnog korišćenja računara, osoblje će Vam izaći u susret i ukoliko Vam je potreban prevoz od i do aerodroma.

A, kada dođete u hotel, dodatno ćete se obradovati ako volite šoping, odnosno kupovinu korisnih stvari za kuću, jer ovde se vrši i prodaja Kirby usisivača i aparata Waterpick.

Neka se Vaš boravak u Novom Sadu ne svede samo na noćenje, već na uživanje u pravom vojvođanskom gostoprimstvu. Dođite u Novi Sad i potražite smeštaj u hotelu Rimski.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas