Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Prenoćište - restoran Sunce

Prenoćište - restoran na Fruškoj gori, na putu ka Vencu, na Fruškoj gori. Sobe za noćenje i smeštaj. Domaća kuhinja, kuvana jela, roštilj. Letnja bašta. Više o firmi Prenoćište - restoran Sunce

Neotehnika doo - obojeni metali

Trgovina obojenim metalima i radionica za izradu rezervnih delova od obojenih metala. Obojeni metali: aluminijum, bakar, bronza, mesing, kalaj, cink, olovo. Više o firmi Neotehnika doo - obojeni metali

Dečiji vrtić Malo stopalo

Dečiji vrtić Malo stopalo je novi privatni vrtić u Novom Sadu, lociran u srcu grada, u ulici Cara Dušana. Privatne jaslice za decu do 3 godine i vrtić za decu. Više o firmi Dečiji vrtić Malo stopalo

Putovanja

Smeštaj i restoran na Fruškoj gori

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Nacionalni park Fruška gora, nadomak koje se nalazi Novi Sad, idealna je lokacija za lep vikend ili odmor od nekoliko dana. Kada nađete dobar i jeftin smeštaj i restoran na Fruškoj gori, Vaša idila može da počne!
Smeštaj i restoran na Fruškoj gori, VirtualniGrad
Vikend ili odmor na Fruškoj gori uvek je relaksirajuć, jer Vas okružuje fantastična priroda, ali ujedno i poučan, obzirom da se tamo nalaze mnogobrojni manastiri. Fruškogorski manastiri, od kojih su najpoznatiji Jazak, Krušedol, Grgeteg, Hopovo, Mala i Velika Remeta i Ravanica u Vrdniku, izuzetno su zanimljivi za posetu, a kad se tome dodaju i fruškogorska jezera, uživanje je zagarantovano!

Da biste na miru proveli dovoljno vremena i obišli sve lepote i znamenitosti koje krije Fruška gora, potrebna Vam je baza u kojoj ćete se udobno smestiti, ali i mesto na kojem ćete uživati u gurmanskim specijalitetima. Hoteli i restorani na Fruškoj gori nude raznovrsnu ponudu, ali postoji smeštaj na Fruškoj gori koje može da ponudi i komforne sobe i sjajan restoran sa domaćim jelima.
Fruška Gora, restorani i hoteli, VirtualniGrad
Restoran - prenoćište Sunce, na idealnoj lokaciji, na putu ka Iriškom Vencu, biće Vaše mestašce za opuštanje i punjenje baterija. U pitanju je vrlo povoljan smeštaj na Fruškoj gori, u kojem Vas očekuje lepota prirode i maksimalna udobnost. Sam restoran može da ponudi vrsna domaća jela: roštilj, jagnjetinu, kuvana jela i ostale specijalitete.

Fruška Gora će Vas okrepiti od svakodnevnog stresa, opustite se i uživajte u svakoj sekundi. Pronašli ste savršen smeštaj na Fruškoj gori - restoran i prenoćište Sunce.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas