Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Englishouse - škola engleskog jezika

Škola engleskog jezika, kursevi engleskog za decu i odrasle. Poslovni engleski jezik, priprema za Cambridge sertifikate. Školska biblioteka i čitaonica. Više o firmi Englishouse - škola engleskog jezika

ChikeNS - najbolji komadi piletine u gradu

Novootvoren lokal u ulici Braće Ribnikar nudi sveže pripremljenu piletinu na Vaše omiljene načine: pileći bataci, pileće belo, pileći štapići, pileće salate. Više o firmi ChikeNS - najbolji komadi piletine u gradu

Psihološko savetovalište Jasmina Mihnjak

Individualno, partnersko i grupno psihološko savetovanje za decu, adolescente i odrasle. Škola za trudnice. Škola dojenja. Radionice i ples sa bebama. Više o firmi Psihološko savetovalište Jasmina Mihnjak

Moda

Smart Memory grudnjaci

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Poslednji izum i nova revolucija u izgledu i funkcijama grudnjaka dolazi iz Lisce, od kreatorke Suzane Gorišek. Košarice grudnjaka Smart Memory savršeno prianjaju uz grudi, kakve god one bile. Kada se telo zagreje, košarice postaju mekše i šire, a kada se telo hladi, one se stežu.

Odabir grudnjaka je jedna od najgorih noćnih mora za svaku ženu, pa onda i ne čudi podatak da čak 80% žena nosi neodgovarajući, najčešće premali grudnjak. A, osim što daje iskrivljenu sliku o Vašim atributima, šteti i Vašem zdravlju.

Izbor grudnjaka kreće od toga za koju ga namjenu kupujemo; za svaki dan ili za posebne trenutke, za sport... Ako je za svaki dan, onda treba biti od najudobnijeg materijala, u kojem se žena dobro osjeća i koji je jednostavan za održavanje - kaže dizajnerka, čiji je poslednji hit grudnjak dizajniran iz specijalne pametne memorijske pjene, zbog čega ima sposobnost reagovanja na telesnu temperaturu.

Kako se menja žensko telo, tako se menja i veličina grudnjaka. Mnogo žena teško to priznaje, pa nose neprimeren grudnjak u kojem se ne osećaju najbolje - kaže dizajnerka. Grudnjak nema ograničen vek trajanja. Ako se pridržavate pravila održavanja; grudnjaci koji imaju nekakvu potporu treba da se peru ručno, a ne u veš mašini, one sa penastim košaricama ne smeju da se savijaju i suše na suncu, pri pranju ne treba koristiti omekšivač, jer smanjuje snagu vlakana.

Trenutni hit su, prema rečima ove dizajnerke, penom podloženi grudnjaci koji su bez šavova i prikladni su za nošenje ispod tanke odeće. In su i čipkasti modeli, a njihov najglamurozniji primerak od svile i francuske čipke sa Swarovski kristalima, Gorišek je predstavila na pariskom Ultra lingerie show-u.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas