Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Todorović - specijalistička ginekološka ordinacija

Specijalistička ginekološka ordinacija, ekspertni ultrazvuk, 3D i 4D, lečenje steriliteta, hlamidije, papiloma virusa, pregled dojke, biopsija, onkologija. Više o firmi Todorović - specijalistička ginekološka ordinacija

Ogranak SANU

Najviša naučna i umetnička ustanova Srbije, naučni projekti, naučne institucije, predavanja o naučnim istraživanjima, izložbe slika, kulturna dešavanja. Više o firmi Ogranak SANU

Subitex - usluga štampe i veza

Prodaja repromaterijala za tekstilnu industriju, pamučna i sintetička metraža, veliki izbor materijala po narudžbi, usluga veza na tekstilu i štampa. Više o firmi Subitex - usluga štampe i veza

Zdravlje i lepota

Skratite nošenje ortodontskog aparata

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Mnogi od Vas su bili u situaciji da mu nadležni zubni lekar sugeriše nošenje ortodontskog aparata, a veliki broj je isti aparat i nosio. Pri tome je poznato da postoje teškoće koje dugotrajno nošenje aparata izaziva (otežana higijena zuba, teskoće sa žvakanjem hrane...), a o estetskom momentu i da ne govorimo. Donekle su se tegobe pacijenata smanjile otkako je u praksu uvedeno nošenje keramičkih bravica - aparata koji su manje vidljivi, i koji popravljaju ukupan estetski momenat.

Nošenje ortodontskog aparata


Međutim, ono što se decenijama nije menjalo je dužina nošenja ortodontskog aparata. Zapravo, prvo pitanje koje bi svako od nas postavio nadležnom doktoru jeste: Koliko dugo ću morati da nosim ortodontski aparat? Standardna ortodontska terapija traje od 1,5 do 2,5 godine. U komplikovanijim slučajevima, ume da potraje  i duže.

Danas je na tom polju učinjen napredak, primenom inovativne oralno-hirurške procedure, te se proces nošenja ortodontskog aparata ubrzava 3 do 4 puta. Putem ove jednostavne metode, ukupan ortodontski tretman traje između 6-8 meseci! Najnovija oralno-hirurška procedura obavlja se u stomatološkoj ordinaciji Medikdent NS.

Ova metoda se primenjuje u sledećim situacijama: neizrastao zub (očnjak, na primer), korekcija nepravilnog zagrižaja i poboljšanje izgleda profila pacijenta, skraćenje nošenja postojećeg ortodontskog aparata.

Mnogobrojni zadovoljni pacijenti su preporuka da zakažete pregled u ordinaciji Medikdent NS, skratite nošenje ortodontskog aparata  i okolini što pre pokažete savršen osmeh.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas