Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Centar za učenje engleskog jezika - Školigrica & Chatroom:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Školigrica - zabavište i škola engleskog za decu

Adresa: Todora Jovanovića 5 i 7, 21000 Novi Sad
Telefon: 021 40 30 84
 

Englesko Montessori zabavište - Školigrica
 
Školigrica je prvo privatno bilingvalno (englesko-srpsko) zabavište osnovano 1990. godine.
 
U svoj redovni program uvrstila je elemente Montessori programa.
 
Zabavište je verifikovano od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, nauku i kulturu za pripremu dece za polazak u školu.
 
Ideja osnivača Školigrice je bila da iskoriste prednosti koje nudi najzahvalniji uzrast za početak usvajanja stranog jezika i da omogući deci da lako i nenametljivo uz igru i pokret usvoje odličan izgovor, ritam i intonaciju jezika.

 
Časove sa decom vode viskokokvalifikovani profesori sa dugogodišnjim iskustvom. Uz neprekidnu komunikaciju na engleskom jeziku i raznovrsne sadržaje kao što su lutkarsko pozorište, takmičarske igre, muzika, pokret i gluma podstiče se dečije interesovaje. U ovom uzrastu deca nemaju strah od greške, rado se uključuju u igru ili neku od aktivnosti te tako postaju aktivni učesnici u komunikaciji i usvajaju jezik sasvim prirodno i nenametljivo.
 
Školigrica obezbedjuje najviši standard za psihofizički razvoj deteta sa visoko kvalifikovanim, posvećenim i iskusnim timom koji se sastoji od: vaspitača, profesora engleskog jezika, pedijatra, psihologa, logopeda, sportskog trenera i likovnog saradnika.
 
Deca uzrasta 3-7 godina borave u bilingvalnoj sredini i pripremaju se za život i školu uz pomoć Montessori didaktičkih materijala. Ovi materijali  pomažu detetu da se intelektualno razvija učeći samostalno i na svojim greškama, stimulišu dečiju pažnju i podstiču koncentraciju.
 
Školigrica - Škola engleskog za decu od 3-12 godina
 
Kursevi engleskog jezika su kreirani prema iskustvima najvećih svetskih i domaćih autoriteta iz oblasti dečije psihologije i lingvistike o sticanju znanja stranog jezika.
 
Period između 3 i 12 godine je najzahvalniji za usvajanje stranog jezika. Deci je omogućeno da lako i nenametljivo uz igru i pokret usvoje odličan izgovor, ritam i intonaciju jezika.
 
Časove sa decom školskog i predškolsog uzrasta vode viskokokvalifikovani profesori sa dugogodišnjim iskustvom


 
ENGLESKI ZA PREDŠKOLSKI UZRAST 3-7 godina.
 
Uz neprekidnu komunikaciju na engleskom jeziku i raznovrsne sadržaje kao što su lutkarsko pozorište, takmičarske igre, muzika, pokret i gluma podstiče se dečije interesovanje. 
 
U ovom uzrastu deca nemaju strah od greške, rado se uključuju u igru ili neku od aktivnosti te tako postaju aktivni učesnici u komunikaciji i usvajaju jezika sasvim prirodno i nenametljivo.
 
Časovi se vrše 2 puta nedeljno u trajanju od 90 ili 60 minuta po izboru.
 
ENGLESKI ZA ŠKOLSKI UZRAST 7-12 godina. - Cambridge diplome i za najmlađe
 
Rad sa decom školskog  uzrasta podrazumeva rad na razvijanju sve četiri jezičke veštine (čitanje, pisanje, govor, razumevanje) kako bi  decu pripremili za sticaje neke od međunarodno priznatih Cambridge diploma.
 
Naši najmlađi polaznici mogu se pripremiti i steći svoju prvu međunarodno priznatu Cambridge diplomu YLE Starters (7-9), Movers (9-11), Flyers (11-13).
 
● Letnji intenzivni kursevi (30 sati nedeljno sa izvornim govornikom)
 
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas