Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Omega-Plus str - sigurnosna ulazna vrata

Sigurnosna ulazna vrata, prodaja i ugradnja sigurnosnih ulaznih vrata. Izrada vrata i nadvratka. Sobna vrata od medijapana i segmentna garažna vrata. Više o firmi Omega-Plus str - sigurnosna ulazna vrata

Sobe Marina

Sobe Marina, prenoćište u centru Novog Sada, u novoizgrađenom objektu, namenski konstruisanom i moderno opremljenom. Povoljan smeštaj, na apartmanski način. Više o firmi Sobe Marina

Tri sove - produženi boravak za školsku decu

Privatni produženi boravak za školsku decu od 1. do 4. razreda osnovne škole, u Novom Sadu, na Limanu 2. Škola stranih jezika. Pomoć oko izrade domaćih zadataka Više o firmi Tri sove - produženi boravak za školsku decu

Za porodicu

Školica zdravlja za mlade roditelje dr Branke Basara

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Dobili ste dete i sada znate da je njegovo zdravlje nešto najvažnije! Smatrate ga dragocenim i ne želite da pogrešite. Kako da ga stvarno pravilno hranite? Koju vodu da pije? Šta da radite kada dete neće da jede to što ste mu spremili? Odgovore na ova i još mnogo drugih pitanja sada možete dobiti na jednom mestu! Pedijatar sa ogromnim iskustvom, dr Branka Basara Popović, vodi Školicu zdravlja za mlade roditelje, u okviru udruženja roditelja Matica, u Novom Sadu.

Školica za roditelje, dr Branka Basara, Novi Sad


Oko pravilne ishrane deteta uvek postoje nedoumice. Znate vi uopštene odgovore, ali su vam potrebni konkretni podaci o proizvodima, recepti, kombinovanje namirnica... Kako da mu formirate pravilne navike u ishrani, kada ono odbija saradnju?

Da li je potrebno davati deci suplemente u ishrani i preparate za jačanje imuniteta? Šta treba da znate o upotrebi antibiotika?

Kakav stav da zauzmete prema homeopatiji? Šta je preventiva alergija? Kako da se ponašate ako je vaše dete alergično?

Kako da naviknete dete da kontroliše mokrenje i stolicu? Kako da rešite probleme sa stolicom i mokrenjem? Kako da se ponašate kada krenu prehlade, sekret u nosu, ušima, plućima?

Školica zdravlja za mlade roditelje daje odgovore na sva ova pitanja. Radi se u malim grupama, do 7 učesnika. Prijavljivanje je uvek moguće, jer se sa radom počinje svaki put kada se okupi nova grupa. Dr Branka Basara Popović je vrstan stručnjak i jedan od cenjenih pedijatara u Novom Sadu, u koju roditelji imaju poverenja. Ona će razgovarati sa vama na sve navedene teme, ali i odgovarati na vaša pitanja.

Da biste našli kontakt podatke udruženja, na koje možete da se prijavite za školicu, pogledajte onlajn prezentaciju Udruženje roditelja Matica - lični razvoj dece i roditelja Novi Sad.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas