Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Zanatsko obrazovni centar Adžija:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Zanatsko obrazovni centar - Adžija

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 6/V, 21000 Novi Sad
Telefon: 021 
66-21-061; 069 13-900-13


ŠKOLA STRANIH JEZIKA, UMETNOST, DECA, PENZIONERI

Zanatsko obrazovni centar - Adžija


KURSEVI STRANIH JEZIKA

http://adzija.com/strani-jezici

Kursevi engleskog, ruskog, grčkog, nemačkog, španskog, arapskog, francuskog, podeljeni su po uzrastu i nivou znanja.

Zanatsko obrazovni centar - Adžija vrši besplatno testiranje i proveru nivoa znanja stranog jezika na osnovu kojeg možete tačno znati koji je nivo kursa baš Vama potreban.

Programi Centra za nastavu stranih jezika i naš tim iskusnih predavača pružaju vam mogućnost da strane jezike učite na profesionalan način, u prijatnoj atmosferi. Naši predavači su maksimalno posvećeni svakom našem polazniku i zajedničkim ciljevima: znanju ili usavršavanju jednog ili više stranih jezika, a time i povećanju šansi polaznika za profesionalno napredovanje.

 • Kursevi za decu od 4 do 7 godina – englesko zabavište i programi za predškolce
 • Školski programi za decu – osnovna i srednja škola, nastava stranih jezika – organizovanje javnih časova, završnih svečanosti sa posebno pripremljenim programom i takmičenja na kojima najbolji dobijaju vredne nagrade.
 • Opšti kursevi za odrasle – za učenje, poboljšavanje razumevanja, govora, čitanja i pisanja stranog jezika
 • Specijalistički kursevi jezika, orijentisani na posebne potrebe vezane za posao, pripremanje ispita ili boravak u inostranstvu.
 • Individualna nastava
 • Srpski jezik za strane državljanje
 • Letnje škole jezika, gde naši polaznici u zemlji ili inostranstvu, uz pomoć stranih predavača, dodatno povećavaju znanje stečeno na kursevima u toku godine. Spojite odmor sa učenjem.
 • Priprema za polaganje ESOL ispita


ŠKOLA UMETNOSTI I KULTURE

 • Muzička škola – škola klavira, harmonike, sintisajzera, gitare, bubnjeva i udaraljki, solfeđo - solo pevanje, muzičko zabavište
 • Škola lepih veština – moderan balet i ritmika (predškolski i školski uzrast), džez balet, španski ples (za decu od 10 godina i odrasle), škola plesa (flamenko, belly dance, show dance, hip hop), priprema učenika za polaganje prijamnih ispita za glumu na FDU, škola glume i klasičnog baleta
 • Kurs kreativnog pisanja
 • Program likovne i primenjene umetnosti – likovno zabavište, škola crtanja i slikanja, umetničke keramike, vajanja, grafike, tkanja, priprema za upis u umetničke škole i polaganje prijemnog ispita na Akademiji likovnih i primenjenih umetnosti
 • Rekreativni program – joga i pilates
 • Organizacija proslava rođendanaPROFESIONALNA ORIJENTACIJA Za učenike završnih razreda osnovnih i srednjih škola, organizuje se pripremna nastava za polaganje prijemnih ispita za srednje škole i fakultete, profesionalna orijentacija i savetovalište sa psihologom i pedagogom.

DEČJE RADIONICEstrani jezici, računari, novinari, crtanje i slikanje, gluma, kuvari, poslastičari, frizeri, manekeni…

UNIVERZITET ZA TREĆE DOBAKURSEVI ZA PENZIONEREračunari, strani jezici, crtanje i slikanje, krojenje i šivenje, gluma, dekupaž...

Detaljnije informacije potražite na Zanatsko obrazovni centar - Adžija.

Više informacija o kursevima knjigovodstva, računara, daktilografije potražite na stranici Poslovno-aministrativni kursevi, mediji, računari.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas