Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Prof. dr Karahoda - stomatološka ordinacija

Stomatološka ordinacija, zalivanje fisura, fluorizacija i izbeljivanje zuba. Terapija parodontopatije, hirurške intervencije, izrada krunica, mostova i proteza. Više o firmi Prof. dr Karahoda - stomatološka ordinacija

Hemijska čistionica PopS doo

Hemijska čistionica, hemijsko čišćenje, pranje, peglanje, bojenje i krojačke prepravke tekstilne, kožne i vunene odeće, rublja, zavesa, presvlaka. Više o firmi Hemijska čistionica PopS doo

Vinarija Đurđić

Proizvodnja sortnih vina rojal kolekcije: Sauvignon Blanc, Traminac, Merlot, Chabarnet Franc, Crni Vitez, Mlada Simonida, Liturgijsko vino i Manastirski liker. Više o firmi Vinarija Đurđić

Za porodicu

Škola stranih jezika – popust za odrasle

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Znanje stranih jezika postalo je neophodnost modernog vremena. Ali to nije samo važna stavka u Vašem CV-u, bez koje ne može ni da se zamisli pronalaženje posla. Učenje stranih jezika prvenstveno predstavlja Vaše lično zadovoljstvo, usled kojeg ćete se garantovano fantastično osećati. Zato nemojte propustiti da sebe obogatite iskustvom spoznavanja nečeg novog, drugačijeg, a koje će Vas na najinteresantniji način spojiti sa novim ljudima, prostranstvima i kulturama.

VirtualniGrad

Nema potrebe da se mnogo govori o tome koliko je danas svima, bez obzira na uzrast i nivo znanja, potreban kurs engleskog jezika. Ono što je nekada bila tablica množenja ili umeće pisanja i čitanja, to je sada engleski jezik. Pored njega, sasvim sigurno će Vam u mnogim životnim situacijama pomoći i kursevi nemačkog jezika, koji je posebno atraktivan zbog poslovne korespodencije.

Ako Vas neodoljivo privlači južnjački temperament i akcenat, kursevi italijanskog ili grčkog jezika pomoći će Vam da na pravi način osetite mediteranska podneblja. Kada budete savladali prve reči, imaćete potpuni doživljaj mentaliteta ovih veselih naroda, i time ćete im biti za nekoliko koraka bliže. A kada budete dovoljno znali grčki i italijanski, to će takođe biti ogroman plus za Vašu radnu biografiju.

Naravno, nije svejedno ko Vas, gde i na koji način podučava stranim jezicima. Obzirom da  verujemo da Vi birate kvalitet i preporuke, ne biste trebali da propustite aktuelni upis koji organizuje škola stranih jezika Alfabet. Za odrasle polaznike tu se našao i popust od 20%, što je lep podsticaj za početak, a ujedno i osetna ušteda u Vašem novčaniku.

Za klince nema problema. Oni najbolje znaju zašto obožavaju časove i druženje u Alfabetu. Kako i ne bi bili zadovoljni kad sa lakoćom i uz puno zabave uče nove reči, posećuju letnji jezički kamp za decu i učestvuju na Zmajevim dečijim igrama.

Dođite, spoznajte lepotu učenja, i neka to znanje ostane zauvek u Vama. Nema sumnje da će Vam strani jezici koje budete govorili doneti mnoge koristi, otvoriti nove vidike, i povesti Vas na nezaboravna putovanja. Počnite tako što ćete kontaktirati centar stranih jezika Alfabet.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas