Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Škola stranih jezika My School:
Škola stranih jezika My School
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Škola stranih jezika My School Novi Sad

Adresa:
Ilije Ognjanovića 14,
21000 Novi Sad
Telefoni:
021 52...Klik za prikaz celog broja
062 78...Klik za prikaz celog broja

Škola stranih jezika, kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog, francuskog, španskog i ruskog jezika. Priprema za FCE, CAE, CPE. Konverzacija na prvom mestu.
Kliknite za veću sliku - Škola stranih jezika My School
Škola stranih jezika My School
Kliknite za veću sliku - Kursevi engleskog, nemačkog i francuskog
Kursevi engleskog, nemačkog i francuskog
Kliknite za veću sliku - Kursevi italijanskog, španskog i ruskog
Kursevi italijanskog, španskog i ruskog
Kliknite za veću sliku - Kursevi za odrasle, srednjoškolce i decu
Kursevi za odrasle, srednjoškolce i decu
Kliknite za veću sliku - Kursevi stranih jezika za odrasle
Kursevi stranih jezika za odrasle
Kliknite za veću sliku - Časovi engleskog jezika
Časovi engleskog jezika
Kliknite za veću sliku - Kreativne jezičke radionice
Kreativne jezičke radionice
Kliknite za veću sliku - Tečajevi za predškolce i osnovce
Tečajevi za predškolce i osnovce
Kliknite za veću sliku - Kursevi stranih jezika za decu
Kursevi stranih jezika za decu
Kliknite za veću sliku - Tematske večeri
Tematske večeri
Kliknite za veću sliku - Jezičke radionice na engleskom jeziku
Jezičke radionice na engleskom jeziku
Kliknite za veću sliku - Učenje stranog jezika
Učenje stranog jezika

Škola stranih jezika My School nalazi se u centru Novog Sada, na Miletićevom trgu. U prijatnoj i podsticajnoj atmosferi, uz pomoć stručnog nastavnog kadra, brojni polaznici su se već uverili da učenje stranih jezika može biti ne samo korisna aktivnost, već i uživanje.

Zašto je u školi My School  konverzacija na prvom mestu? Reči... Svaka nosi svoje značenje, zvuk, energiju. Oni su izabrali da se bave rečima i jezicima, jer ih fascinira mogućnost da stvari, ideje, osećanja pretoče u zvuk i pisanu reč, koja u svakom jeziku nosi svoja posebna obeležja i nijanse. Jezik je veština. Uči se vežbanjem, kao sviranje gitare ili pevanje. Učenje stranog jezika se mnogo razlikuje od učenja geografije, hemije ili istorije. Jedini način da naučite da govorite strani jezik, jeste da pričate!

Iz tog razloga, ovde veruju da konverzacija treba da bude na prvom mestu. Časovi uključuju rad na svim jezičkim veštinama: čitanju, pisanju, slušanju I govoru. Ipak, najviše se fokusiraju na govor i praktičnu primenu gradiva naučenog na času. Profesori će Vas stalno podsticati da što više koristite strani jezik i da uz pomoć savremenih metoda, kao što su leksičke kartice i memorijske kuke, lakše usvajate nove reči. Konverzacija se vežba u paru, u manjim grupama, u okviru cele grupe i individualno, sa profesorom. Sve ono što vam je potrebno da ravnopravno učestvujete u trci za zaposlenjem, ali i da osvežite i usavršite postojeće znanje jezika.

U nastavi se koristi direktna metoda, po kojoj se već dugo godina radi u školama u zemlji i inostranstvu, kao i osnove CELTA metoda, a iza kadra ove škole stranih jezika stoji dugogodišnje iskustvo.  Takođe, neguje se brain friendly pristup, koji je zasnovan na savremenim otkrićima o radu mozga, a nformacije su predstavljene tako da aktiviraju različite vrste inteligencije. Nastava se odvija u malim grupama, do osam polaznika, tako da predavači mogu da prate napredak svakog polaznika i izlaze u susret  Vašim potrebama. Posebna pažnja se posvećuje stilu učenja svakog pojedinca. Važno je da što pre ustanovite koji način učenja Vama najviše odgovara, zato što se tako postižu optimalni rezultati u nastavi i usvajate novo gradivo na prirodan način.

Da biste progovorili strani jezik ili bili u stanju da ga koristite u svakodnevnim situacijama, poslovnoj korespodenciji ili pregovorima, potrebno je da vežbate, i vežbate, i vežbate... Kursevi stranih jezika škole My School omogućavaju Vam da se nikada ne osetite kao stranac sa kim god da pričate.

U ovoj školi možete pohađati kurs engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog, ruskog ili španskog jezika, od početnog A1, preko srednjeg, do višeg nivoa C2. Svaki nivo je raščlanjen na celine. To znači da, ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da nastavite učenje u sledećem semestru, ostaje Vam Vaš nivo sa kojeg na sledeći idete kada Vam bude najviše odgovaralo. Na termine od 09 do 17 časova odobrava se poseban popust.

Ono što će Vam posebno biti interesantno svakako su časovi konverzacije sa izvornim govornikom, gde je u fokusu priprema intervjua za posao i izrada biografije, kao i pravila ponašanja u poslovnim situacijama. Pored toga, škola stranih jezika My School organizuje jezičke radionice na engleskom jeziku, kao i tematske večeri na kojima se upoznajete sa kulturom zemlje čiji jezik učite. Kako drugačije učiti, nego u direktnom dodiru sa jezikom?

Škola stranih jezika My School organizuje i pripremnu nastavu za polaganje međunarodnih ispita, za sve nivoe znanja:

  • FCE, CAE, CPE, TOEFL i IELTS za engleski jezik
  • CILS za italijanski jezik
  • DELF i DALF za francuski jezik


Škola stranih jezika My School organizuje i sadržaje za predškolce i osnovce o čemu više možete saznati na stranici Kursevi stranih jezika za decu, a detaljnije informacije o sadržajima za odrasle, pogledajte na stranici Kursevi stranih jezika za odrasle.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 21
Ukupno: 7979

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas