Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Optika S – dioptrijske i sunčane naočare

Očna optika u Novom Sadu. Određivanje dioptrije, izrada naočara, prodaja naočara, popravka naočara. Dioptrijski ramovi, naočare za decu. Sunčane naočare. Više o firmi Optika S – dioptrijske i sunčane naočare

Aura Light doo - prodaja Led rasvete

Prodaja Led rasvete. Plafonska rasveta, ugradna rasveta, neonska rasveta, stone lampe, ulična rasveta, reflektori, baštenska rasveta, senzori. Led rasveta. Više o firmi Aura Light doo - prodaja Led rasvete

Specijalistička ortopedska ordinacija Orthoexpert

Specijalistička ordinacija Orthoexpert, lečenje bola u ramenu, lečenje bola u laktu, sindrom bolnog ramena, nestabilnost ramena, ukočenost lakta, PRP procedura Više o firmi Specijalistička ortopedska ordinacija Orthoexpert

Hobi i sport

Šišanje pasa za izložbe u Pet salonu Cagnolino

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Bliže se poznate izložbe pasa – međunarodne izložbe u Beogradu i Rumi, nacionalne u Sremskoj Mitrovici i Novom Sadu, specijalizovane u Beogradu, Bačkoj Palanci i Novom Sadu itd. To znači da morate dobro pripremiti svog ljubimca za ove manifestacije.

Profesionalno šišanje pasa za izložbe

Prilikom ocenjivanja, sudije gledaju anatamoju psa i njegov temperament, ali najbitniji je prvi utisak. Kako bi Vaš pas ostavio najbolji prvi utisak, obratite se pet salonu Cagnolino koji obavlja pripremu i šišanje pasa za izložbe.

Šišanje pasa za izložbe


Školovani profesionalni groomer za kvalitetno šišanje pasa za izložbe

U Pet salonu Cagnolino dočekaće Vas profesionalni groomer sa sertifikatom grooming mastera u Sasha Grooming Academy. Pored toga, ona ima ogromno iskustvo, bogato znanje i nepresušno strpljenje, tako da možete biti sigurni da će Vaš pas biti tretiran na najbolji mogući način i da će iz njega biti izvučen maksimum. A kvalitetno šišanje pasa je od velike važnosti za izložbe.

Šišanje raznih vrsta pasa za izložbe


Uz šišanje pasa za izložbu često ide i trimovanje

Prilikom detaljne pripreme za izložbu, potrebno je ne samo šišanje pasa i pravljenje frizure, već i trimovanje kojim se izvlači poddlaka i mrtva dlaka. Zahvaljujući trimovanju ona postaje čvršća i oštrija što utiče na sam izgled psa. Ukoliko se obavi trimovanje, dlaka bude meka, ali vrlo često počne da se kovrdža što je neprihvatljivo za izvesne rase na izložbama.

Profesionalna nega i šišanje pasa za izložbu

Trimovanje ne donosi psu samo lepši i negovaniji izgled. Ono ima još neke pozitivne strane. Nakon njega, koža psa lakše diše, a dlaka je otpornija na vodu, odnosno kapi samo skliznu sa nje.

Kozmetika koja ide uz šišanje pasa za izložbe

Prilikom kupanja, šišanja i trimovanja, koristi se samo kvalitetna kozmetika za pse, kao i adekvatni frizerski pribor, što je izuzetno bitno za otpornost i lepotu pseće dlake. Važno je da šampon kojim se pas opere bude dobar, kako bi se održao kvalitet dlake, ali postoje i različiti sprejevi za negu, raščešljavanje i sjaj dlake.

Šišanje pasa za izložbu


Požurite da zakažete šišanje za svog ljubimca, jer red se već stvorio. Već i kućni ljubimci znaju da ih čeka profesionalna nega i prvoklasno šišanje pasa za izložbe u Pet salonu Cagnolino.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas