Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Zoovet - veterinarska apoteka i pet shop:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Zoovet - veterinarska apoteka i pet shop

Adrese: Mevex doo: Milana Savića 20, Zoovet: Kisačka 38, Stevana Musića 13 ,21000 Novi Sad
Telefoni: Mevex doo: 021 50 48 50, Zoovet: 021 52 51 99 - Kisačka 38, 021 455 799-Stevana Musića 1Veterinarska apoteka i Pet shop Zoovet ima trenutno akciju, uz kupljen bilo koji džak Sipmaty hrane za pse, dobijate na poklon igračku za pse.SIMPATY - ITALIJANSKA HRANA ZA PSE I MAČKE

Na našem tržištu se našla nova italijanska hrana za pse i mačke Simpaty, po veoma pristupačnim cenama. Uvoznik za Srbiju je Mevex doo, a u maloprodaji se može naći u pet shop-u Zoovet.

Ova kvalitetna hrana za kućne ljubimce podeljena je prema uzrastu životinje i prema sastojcima.

Simpaty premium hrana za pse


SIMPATY PREMIUM Lamb&rice, 15kg

Kompletna hrana za odrasle pse sa govedinom, jagnjetinom i pirinčem. Sirovi proteini 24%, ulja i masti 11%. Sastav: žitarice (pirinač 4%), meso i proizvodi od mesa 26% (govedina 4%, jagnjetina 4%), proizvodi biljnog porekla (repina sačma 1%), ulja i masti, ekstrakti proteina biljaka, riba i derivati od ribe, minerali.


SIMPATY PREMIUM Chicken&rice, 15kg

Kompletna hrana za odrasle pse sa piletinom i pirinčem. Sirovi proteini 25%, ulja i masti 13%. Sastav: žitarice (pirinač 4%), meso i proizvodi od mesa 25% (piletina 8%), proizvodi biljnog porekla (repina sačma 1%), ulja i masti, ekstrakti proteina biljaka, minerali.


SIMPATY Adult dogs, 20kg

Kompletna hrana za odrasle pse. Sirovi proteini 22%, ulja i masti 9,5%. Sastav: meso i proizvodi od mesa, žitarice, ulja i masti, ekstrakti proteina biljaka, proizvodi biljnog porekla, minerali.

Simpaty adult, hrana za pse


SIMPATY Energy, 20kg

Kompletna hrana za odrasle pse. Sirovi proteini 28%, ulja i masti 13%. Sastav: meso i proizvodi od mesa (35%), žitarice (33%), ulja i masti, ekstrakti proteina biljaka, proizvodi biljnog porekla, različiti šećeri (fruktoologosaharidi 0.5%).


SIMPATY Cuccioli, 15kg

Kompletna hrana za štenad i pse u rastu. Sirovi proteini 28%, ulja i masti 13%. Sastav: žitarice (pirinač 10%), meso i proizvodi od mesa (piletina14%), proizvodi biljnog porekla, ulja i masti, ekstrakti proteina biljaka, minerali, jaja i proizvodi od jaja, kvasac,  različiti šećeri (fruktoologosaharidi 1%).


SIMPATY Cat, 20kg

Kompletna hrana za odrasle mačke. Sirovi proteini 30%, ulja i masti 10%. Sastav: žitarice 40%, meso i proizvodi od mesa 35%, proizvodi biljnog porekla, ulja i masti, ekstrakti biljnih proteina, povrće (4% u zelenim kroketima), minerali.

Simpaty cat, hrana za mačke


PET LOVERS Meat mix, 2kg

Kompletna hrana za odrasle mačke. Sirovi proteini 39%, ulja i masti 10%. Sastav: žitarice, meso i proizvodi od mesa (8% govedina, 4% piletina), proizvodi biljnog porekla, ulja i masti, ekstrakti biljnih proteina, povrće (4% u zelenim kroketima), minerali.


Ako Vas zanima maloprodaja ove hrane za kućne ljubimce ili ukoliko su Vam potrebni lekovi i preparati za životinje, oprema i odeća za pse i mačke, potražite informacije u veterinarskoj apoteci i pet shop-u Zoovet.


Obzirom da je mnogo praktičnije da ulepšavanje svog psa prepustite veštim rukama stručnjaka, u okviru Zooveta se nalazi i Frizerski salon za pse.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas