Salon za masažu u Novom Sadu, fizioterapeut Ceca Medenica. Relaks, sportska, terapeutska parcijalna i anticelulit masaža. Masaža za trudnice sa 20% popusta.
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
PREMIUM
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

8-16H

Utorak

8-16H

Sreda

8-16H

Četvrtak

8-16H

Petak

8-16H

Subota

8-16H

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Bliss

Masaža je jedan od najboljih načina da unapredite svoje fizičko i psihičko zdravlje, da zastanete, posvetite malo vremena sebi, opustite se i predahnete, kako biste nastavili osveženi i revitalizovani, sa novom energijom.

Salon za masažu

Salon za masažu Blissu Novom Sadu, na Grbavici, pruža stručne i kvalitetne usluge relaks, sportske, terapeutske i antuicelulit masaže, kao i masaže za trudnice. Vlasnica salona za masažu je fizioterapeut Jadranka – Ceca Medenica, sa 16 godina iskustva rada u struci.

Dok vaše telo uživa u dobrobiti masaže, vaša psiha se opušta i vi ne razmišljate o svakodnevnim obavezama koje vas opterećuju i stvaraju napetost. U opuštenoj atmosferi, uz prijatnu muziku i svetlost sveća, priuštićete sebi toliko potrebne trenutke odmora i uživanja, revitalizovati svoj organizam i učiniti ogromnu dobrobit za svoje zdravlje.

RELAKS MASAŽA

Relaks masaža je masaža celog tela, u trajanju od 60 minuta. Namenjena je svima koji žele da se opuste i relaksiraju, kako telo, tako i psihu. Njen intenzitet varira od želje klijenta, ali generalno spada u blažu vrstu masaže. Izuzetno je blagotvorna za bolju koncentraciju, mirniji san, zatezanje kože i eliminaciju toksina iz organizma.

SPORTSKA MASAŽA

Sportska masaža obuhvata masažu celog tela, a traje 60 minuta. Od relaks masaže se razlikuje po znatno jačem stepenu intenziteta. Sportska masaža je namenjena sportistima i aktivnim rekreativcima koji imaju pojačanu potrebu za opuštanjem mišića nakon napornog treninga. Poboljšava cirkulaciju, eliminiše mlečne kiseline nastale usled rada mišića, doprinosi većem obimu pokreta i umanjuje stres. Većina sportista je obavlja redovno, a posebno se preporučuje pred utakmicu ili neko sportsko takmičenje.

TERAPEUTSKA MASAŽA – PARCIJALNA

Terapeutska masaža traje 30 minuta i obavlja se na delu tela koji je problematičan, najčešće na leđima. Terapeutska masaža leđa ili terapeutska masaža nogu izuzetno prija i pomaže kod bolova, stresa, napetosti i određenih zdravstenih problema. Obavlja se stručno i pažljivo.

ANTICELULIT MASAŽA

Anticelulit masaža, u trajanju od 30 minuta, obrađuje delove tela sa celulitom (anticelulit masaža nogu, zadnjice i stomaka). Njome se rastresa koža i potkožno tkivo, čime se pojačava cirkulacija krvi i uklanja masno tkivo. Doprinosi smanjenu celulita, kao i smanjenju obima tela. Obavlja se u serijama od po 12 tretmana (10 + 2 gratis).

MASAŽA ZA TRUDNICE SA STALNIM POPUSTIMA

I budućim majkama prija masaža, ali se ona radi na drugačiji način od uobičajene, ali i u drugom položaju. Pomoću ove masaže, trudnice se opuštaju, a smanjuju im se otoci ili bolovi karakteristični za kasnije mesece trudnoće. Masaža trudnice pomaže njenom telu, koje trpi veći napor od ostalih,  da bude u boljem stanju, a odličan je način i kao borba protiv depresije. Za ovu vrstu masaže uvek važe popusti od 20%!

Intenzitet masaže prema vašoj želji!

Bez obzira na odabranu vrstu masaže, masaža svakog klijenta se obavlja razlilčitim intenzitetom, prema potrebi i individualnim željama. Stoga, oni koji preferiraju jaču, intenzivniju masažu, bivaju u potpunosti zadovoljni uslugom u ovom salonu, dok oni kojima prija blaži dodir takođe mogu da uživaju u odabranom.

Za sve vrste masaža u salonu koriste se aromatična ulja marke Afrodita bez parafina, koja brzo upijaju u kožu, te se vaša odeća nakon masaže ne masti.

Saloni za masažu u Novom Sadu imaju različite stilove rada i klijenti biraju prema svom ukusu i potrebama. Salon za masažu Bliss je već poznat kao preporuka kada se traži dobra masaža u Novom Sadu, a najverniji su klijenti kojima je bitno da masažu obavlja školovani fizioterapeut, jer se samo tako mogu prepustiti sa punim poverenjem.

Ukoliko vas zanima cena masaže u ovom salonu u Novom Sadu, kontaktirajte fizioterapeuta Cecu Medenicu putem broja telefona istaknutog u vrhu prezentacije ili preko kontakt forme.

U salonu se mogu kupiti poklon vaučeri za masažu, ukoliko želite da drage osobe obradujete poklonom koji će, nema sumnje, biti pun pogodak!

Ovaj salon za masažu smo predstavili i na portalu www.ordinacije.info. Možete ga pogledati na stranici Salon za masažu.

video prezentacija

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Jovana D. 11. августа 2018. 08:49
Vaša ocena

Uvek se osećam prijatno u salonu, a posle masaže kao nova.!

Dragana K. 11. августа 2018. 08:48
Vaša ocena

Fantastičan salon za opuštanje, relaksaciju i masažu. Super ste!