Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
  • SBB - Srpske kablovske mreže
Pošaljite poruku firmi SBB - Srpske kablovske mreže:
SBB - Srpske kablovske mreže
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

SBB - Srpske kablovske mreže Novi Sad

Adresa:
Bulevar Zorana Đinđića 8a
11000 Beograd
Bulevar oslobođenja 62,
21000 Novi Sad
Radno vreme:
08:00-22:00 Call centar
10:00-18:00 nedeljom
Telefoni:
011 33...Klik za prikaz celog broja
021 48...Klik za prikaz celog broja

Kablovski sistem, kablovska televizija, brz i pouzdan kablovski internet, uvođenje kablovske televizije, Total TV, Show Room i Napredna tehnička podrška.
Kliknite za veću sliku - SBB - Srpske kablovske mreže
SBB - Srpske kablovske mreže
Kliknite za veću sliku - Kablovski sistem
Kablovski sistem
Kliknite za veću sliku - Digitalna kablovska televizija
Digitalna kablovska televizija
Kliknite za veću sliku - Total TV - satelitski prijem signala
Total TV - satelitski prijem signala
Kliknite za veću sliku - Uvođenje kablovske televizije
Uvođenje kablovske televizije
Kliknite za veću sliku - Uvođenje kablovskog interneta
Uvođenje kablovskog interneta
Kliknite za veću sliku - SBB Show Room
SBB Show Room
Kliknite za veću sliku - Pay TV – Posebno Plaćeni Programi
Pay TV – Posebno Plaćeni Programi
SBB je najveći provajder digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog Interneta u Srbiji i najznačajniji operator satelitske televizije u regionu, prisutan u pet zemalja svojom Total TV platformom. U saradnji sa Telemachom iz Slovenije, sa kojim ima iste većinske vlasnike i predsednika uprave, čini jedinstven telekomunikacioni sistem na teritoriji nekadašnje države i platforma je na kojoj su nastali mnogi novi tematski TV kanali, od kojih su neki poput Sport Kluba i Ultre, izuzetno uspešni.

Mreža SBB-a u osnovnom delu sadrži optička vlakna i, u celini, ispunjava sve standarde EU, sa kojima je usklađen i novi Zakon o telekomunikacijama. Vrhunska tehnologija optičkih kablova omogućava visok kvalitet prijema programa i osnov za pružanje brojnih dodatnih usluga, od kojih je većina po prvi put prisutna na našem tržištu.

Usluge SBB-a obuhvataju:


TELEVIZIJA

1. Kablovska televizija – Prvi kablovski sistemi nastali su četrdesetih godina prošlog veka, a preskačući razvojne muke kablovske televizije, SBB trenutno poseduje sisteme sa najkvalitetnijim i najfunkcionalnijim rešenjima. Uvođenje kablovske televizije u Vaš dom obogatiće Vaš celokupni život – preko 100 filmskih, sportskih, naučno-dokumentarnih, dečijih i drugih kanala vrhunskog kvaliteta slike i zvuka.

2. Digitalna kablovska televizija (D3 – Digital Entertaiment Center) – Zamenom analognih dekodera novim digitalnim prijemnikom omogućen Vam je precizan prijem signala, koji Vam donosi kristalno jasnu sliku, savršen ton i povećan izbor dodatnih kanala. Svi programi imaju elektronski programski vodič.

3. Total TV – Za sve one koji nisu u mogućnosti da prate SBB-ovu ponudu putem kablovske mreže, uveden je satelitski prijem signala. Uvođenje Total TV-a pre svega znači stalan prijem signala, jer je pokrivenost mreže potpuna. Usavršena slika i zvuk, veći izbor kanala sa titlovima na srpskom i tematski paketi su razlog da svoj stari kablovski sistem zamenite satelitskim.

4. Pay TV – Posebno Plaćeni Programi sadrže dodatnih 20-ak satelitskih kanala, raspoređenih po svom programskom sadržaju u pet tematskih paketa. Gledaoci mogu tako da izaberu Muzički, Sportski, Porodični, Avanturistički i Filmski paket. Osobenost ove ponude je u tome što se korisnici TV usluga SBB-a, po svom ličnom izboru mogu pretplatiti na paket koji im odgovara ili odabrati komplet od svih pet uz određene pogodnosti.

USKORO!
Saradnja sa kompanijom CISCO i najava novih servisa kao što su HD (High-Definition), DVR (Digital Video Recorder) i VoD (Video on Demand), pored ponude od preko stotinu kanala, obećavaju najkvalitetniju uslugu SBB-a, najvećeg nacionalnog operatora kablovske televizije i interneta, koja se može porediti sa najsavremenijim TV servisima u svetu.


INTERNET

Zahvaljujući hibridnoj tehnologiji svoje mreže (kombinacija koaksijalnih i optičkih kablova) SBB na domaćem tržištu pruža i uslugu uvođenja kablovskog interneta, koji podrazumeva dvadesetčetvoročasovni pristup bez korišćenja telefonske linije i omogućava brzu i pouzdanu vezu, a kvalitetno funkcioniše samo u mrežama najviših performansi. SBB Vam nudi kablovski internet u dve varijante: prepaid (tarifni), gde zakupljujete određenu brzinu pristupa do 10 Mb/s, i flatrate, bez ograničenja količine prenetih podataka u trajanju od 30 dana, gde se opredeljujete za pakete brzine od 384 Kb/s do 8 Mb/s. Prepaid usluga može da se koristi po ceni već od 350 dinara mesečno.


NAPREDNI ŠIROKOPOJASNI SERVISI

1. VPN konekcije za mala i srednja preduzeća putem koaksijalne veze
2. VPN servisi velike propusne moći putem fiber-optic konekcije (IP, fiber-channel)

INFO KANAL
U cilju što bolje komunikacije sa svojim korisnicima, kreativni tim ljudi iz kompanije intezivno radi na razvoju internih medija. Info kanal SBB-a sadrži servisne informacije, kompletnu programsku šemu svih kanala iz ponude i zanimljiv sadržaj u vidu TV spotova koji najavljuju nove emisije na mnogobrojnim kanalima.


BRIGA O KORISNICIMA

Pored modernog Info centra, za komunikaciju sa korisnicima SBB koristi i internet forum, a stalno radi i na unapređivanju korisničkih centara. Tako je, u susret obeležavanju sedmog rođendana, otvoren novi SBB Show Room u Ulici kralja Petra 55, u Beogradu. U ovom modernom korisničkom centru posetioci mogu da saznaju sve što ih interesuje o SBB-ovim uslugama. Na jednom mestu je moguće isprobati kvalitet kablovskog interneta, lično se uveriti u kvalitet slike i tona digitalne televizije i upoznati se sa novim uslugama koje će kompanija ponuditi i narednom periodu.

Stalni razvoj i tehnološko usložnjavanje mreže podstaklo je SBB i da oformi tim Napredne tehničke podrške. Ovaj tim je korisnicima dostupan preko Info centra, a njemu će biti preusmeravani svi pozivi koji se odnose na složenija tehnička pitanja u vezi sa pristupom internetu i korišćenjem digitalne kablovske televizije D3.
U težnji da dodatno izađe u susret potrebama svojih korisnika, SBB ih poziva da svoje mišljenje o radu kompanije, kao i svoje želje, saopšte preko telefonskog broja 011/333-28-68. Pored toga, svakog četvrtka, od 10 do 12 časova, direktori i menadžeri svih SBB-ovih poslovnica razgovaraju i lično sa korisnicima. Za zakazivanje termina posete koristi se isti telefon.

SBB – Jedna mreža za sve!
 
Broj otvorenih strana ovog meseca: 105
Ukupno: 148752

Ovu firmu nije moguće kontaktirati putem emaila.
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas