Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Rođendaonica Kreativni Klub:
Rođendaonica Kreativni Klub
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Rođendaonica Kreativni Klub Novi Sad

Adresa:
Marka Miljanova 7,
21000 Novi Sad
Telefoni:
063 52...Klik za prikaz celog broja
063 86...Klik za prikaz celog broja

http://www.rodjendaonicanovisad.com
Rođendaonica Kreativni Klub - kreativni dečiji rođendani u prostoru rođendaonice u Novom Sadu, prilagođenom za uzrast od 0 do 12 godina, sa kafićem za roditelje
Kliknite za veću sliku - Rođendaonica u Novom Sadu
Rođendaonica u Novom Sadu
Kliknite za veću sliku - Rođendaonica Kreativni klub, Novi Sad
Rođendaonica Kreativni klub, Novi Sad
Kliknite za veću sliku - Prostor rođendaonice Kreativni klub
Prostor rođendaonice Kreativni klub
Kliknite za veću sliku - Kreativni Klub, Novi Sad
Kreativni Klub, Novi Sad
Kliknite za veću sliku - Dečiji rođendani
Dečiji rođendani
Kliknite za veću sliku - Kafić za roditelje
Kafić za roditelje
Kliknite za veću sliku - Proslava dečijeg rođendana
Proslava dečijeg rođendana
Kliknite za veću sliku - Ponuda rođendaonice Novi Sad
Ponuda rođendaonice Novi Sad
Kliknite za veću sliku - Animatori Kreativnog kluba
Animatori Kreativnog kluba
Kliknite za veću sliku - Rođendaonica Novi Sad
Rođendaonica Novi Sad
Kliknite za veću sliku - Stoni fudbal
Stoni fudbal
Kliknite za veću sliku - Mađioničar na rođendanu
Mađioničar na rođendanu

Tragate za mestom na kojem se proslavljaju veseli, opušteni i izuzetno kreativni dečiji rođendani? Dopada vam se kada je proslava dečijeg rođendana prilagođena ne samo uzrastu deteta, već i željama slavljenika i roditelja? Smatrate da su rođendani za decu prilika da se svi dobro provedu - od najmlađih do najstarijih gostiju?

Rođendaonica u Novom Sadu Kreativni klub pravo je mesto za vas! Nalazi se u jednom od najlepših delova kojima Novi Sad može da se pohvali - u blizini Keja na Dunavu, u naselju Podbara. Sadrži sve što najbolje dečije rođendaonice mogu da ponude, ali i mnogo više od toga - izuzetno prijatnu i opuštenu atmosferu, maksimalnu predusretljivost osoblja i izlaženje u susret željama roditelja.


PROSTOR ROĐENDAONICE

Rođendaonica Kreativni klub ima tri nivoa i sastoji se iz nekoliko namenski opremljenih prostorija: igraonice za decu, koja sadrži puno zabavnih elemenata, kao što su 3D kavez, deo za gledanje 3D crtaća, video igricu na konzoli XBOX 360 i stoni fudbal, dela za bebe, gde se zabavljaju najmlađi gosti, dela za posluženje dece i kafića za roditelje.

U Kreativnom klubu prijatni su i zimski i letnji rođendani, jer je prostor klimatizovan baš prema godišnjem dobu. Zimi je ugodno i toplo, a leti prijatna hladovina.


ANIMACIJA DECE

U Kreativnom klubu proslavljaju se nezaboravni rođendani dece od 0 do 12 godina. Animacija dece u rođendaonici je vrlo maštovita, a animatori koji su na raspolaganju su omiljeni kod mališana. Roditelji mogu odabrati i samostalne animatore koji će doći i animirati decu. Pored delova za skakanje, penjanje i provlačenje u igraonici, neizostavne rođendanske igrarije su i karaoke i muzičke igre, najčešće u duhu rokenrola, uz originalno disko osvetljenje.

Posebnu atrakciju predstavlja takozvani balon šou, sa ogromnim balonima od sapunice, a iznošenje torte sa vatrometom takođe se pretvara u pravi spektakl. Ukoliko želite klovna, mađioničara ili nešto treće, Kreativni klub će ih rado obezbediti.


ZABAVA ZA DECU I OPUŠTANJE ZA RODITELJE

U okviru ove rođendaonice u Novom Sadu sjajno se provode mališani, ali i roditelji i njihovi gosti. Stoga, nije retkost da odrasli gosti gledaju utakmicu, igraju stoni fudbal, pijuckaju za šankom ili opušteno sede na podu i ćaskaju, dok su mališani na bezbednom prostoru, pod budnim okom animatora i ostalog osoblja. Svoju decu roditelji uvek mogu da vide na monitorima u kafiću.

Čak i ako dođete sa bebama i mlađom decom kojoj je neophodna konstantna pažnja, dobićete priliku za predah i druženje, jer će osoblje rado pripaziti na Vašeg dečačića ili curicu.

Rođendani za decu su zatvorenog tipa, te je cela rođendaonica samo Vaša, bez obzira koliko gostiju imate.

Za odabir rođendaonica Novi Sad postoje različiti kriterijumi, a Kreativni klub, pored kvalitetne usluge i pažnje brižnog osoblja, poseduje i ono nešto što atmosferu čini prijatnom i zbog čega ćete poželeti da na istom mestu dođete na dečije žurke.


Ukoliko Vas zanimaju cene rođendana u rođendaonici Kreativni klub i koje sve usluge se tu podrazumevaju, pogledajte stranicu Cene rođendana u rođendaonici i sadržaji paketa.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 40
Ukupno: 916
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas