Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Junglemania - dečija igraonica i rođendaonica:
Junglemania - dečija igraonica i rođendaonica
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Junglemania - dečija igraonica i rođendaonica Novi Sad

Adresa:
Bulevar Patrijarha Pavla 14c (Somborski bulevar),
21000 Novi Sad
Telefoni:
021 30...Klik za prikaz celog broja
069 76...Klik za prikaz celog broja

http://www.junglemania.rs

Dečija igraonica i rođendaonica Junglemania, u Novom Sadu. Dve odvojene igraonice u rođendaonice, sa dva dvorišta. Veliko igralište i kafić za roditelje.
Kliknite za veću sliku - Igraonica i rođendaonica Junglemania
Igraonica i rođendaonica Junglemania
Kliknite za veću sliku - Dečiji rođendani napolju
Dečiji rođendani napolju
Kliknite za veću sliku - Lavirint u rođendaonici
Lavirint u rođendaonici
Kliknite za veću sliku - Bebi kavez sa lopticama
Bebi kavez sa lopticama
Kliknite za veću sliku - Aktivna animacija dece
Aktivna animacija dece
Kliknite za veću sliku - Disko soba
Disko soba
Kliknite za veću sliku - Stena za penjanje
Stena za penjanje
Kliknite za veću sliku - Kafić za roditelje
Kafić za roditelje
Kliknite za veću sliku - Rođendaonica u Novom Sadu
Rođendaonica u Novom Sadu
Kliknite za veću sliku - Igraonica sa dvorištem
Igraonica sa dvorištem
Kliknite za veću sliku - Fudbalski teren
Fudbalski teren
Kliknite za veću sliku - Drugo dvorište rođendaonice
Drugo dvorište rođendaonice

Već nekoliko godina mali Novosađani i njihovi gosti uživaju u predivno uređenom i bezbednom prostoru Junglemanie - igraonice i rođendaonice sa dvorištem, u Novom Sadu, na Telepu. Prostrano dvorište sa kafićem za roditelje, odličan koncept zabavnog sadržaja, konstantne inovacije, sjajne animatorke i uvek ljubazno osoblje čine da Junglemania bude omiljeno mesto velikog broja porodica, jer, pored mališana, ovde vole da borave i roditelji.

Junglemania je mesto gde roditelji rado dovode decu na igranje, ali i gde se slave uvek veseli dečiji rođendani. Sada će biti još više prostora unutra i napolju za sve ove aktivnosti, kao i mogućnost da se zakaže više rođendana u isto vreme, u odvojenim prostorima!

Ispred igraonice nalazi se veliki broj parking mesta, a parking prostor za slavljenike obezbeđen je u okviru zgrade. Cela igraonica i kafić pokriveni su wireless internetom.


BEZBEDNOST DECE NA PRVOM MESTU

Junglemania je, pored toga što je atraktivna i obiluje sadržajima, jedina igraonica u Novom Sadu koja poseduje Sertifikat o bezbednosti, od Jugoinspekta. Potvrda o bezbednosti odnosi se na sve delove igraonice i rođendaonice, unutra i napolju.


DVE IGRAONICE I ROĐENDAONICE SA DVORIŠTEM

Igraonica i rođendaonica Junglemania odnedavno je proširila kako unutrašnji prostor, tako i samo dvorište. Sada su na raspolaganju dve odvojene igraonice - rođendaonice, sa dva dvorišta! Svako dvorište sadrži igralište za decu i kafić za roditelje.

Na igralištima se nalazi nekoliko tobogana, vrteška, klackalice, ljuljaške, ljuljalice i potpuno novi fudbalski teren, što omogućava i sportske rođendane na terenu.

Unutrašnji prostori sadrže bezbedan i šarolik prostor za igranje dece, uz nezaobilazne lavirinte, zid za penjanje, kadice sa lopticama i disko sobu. Takođe, i unutra roditelji imaju svoj udoban kutak za ispijanje kafe ili druženje sa prijateljima.


USLUŽNO OSOBLJE I AKTIVNE ANIMATORKE - RECEPT ZA OSMEH

Da bi nam u nekom prostoru bilo prijatno i da bismo poželeli opet da dođemo, nije dovoljno da je on dobro opremljen. Onaj ključni faktor koji čini da se lepo osećate je upravo predusretljivost ljudi koje na tom mestu srećete.

U igraonici Junglemania svi du dobro raspoloženi i voljni da vas ugoste. Bilo da ste doveli decu na igranje ili došli na rođendan, ljubaznost konobara i trud animatorki oko vaše dece učiniće da doživite zaista lepe trenutke.

Animacija za dečije rođendane je izuzetno dinamična i maštovita i deci je jednom rečju odlično. Ali, čak i kada dovedete dečake i devojčice samo na igranje, devojke koje ovde rade će se aktivno igrati sa njima i truditi da ih zabave i paze..


Da biste saznali detalje o samoj ponudi rođendaonice, pogledajte stranicu Rođendaonica Junglemania, Novi Sad.

Ukoliko vas zanima šta je sve na raspolaganju kada dovedete decu na igranje, idite na stranicu Dečija igraonica Junglemania, Novi Sad.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 115
Ukupno: 2649
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas