Rođendaonica za decu - rođendani sa predstavom. Pozorište za decu, sa redovnim repertoarom dečijih predstava za sve uzraste. Dramski studio za decu i mlade.

Teatrilo 4 2 Dostavite Vašu Ocenu
4,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

9-21H

Utorak

9-21H

Sreda

9-21H

Četvrtak

9-21H

Petak

9-21H

Subota

9-21H

Nedelja

9-21H

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Teatrilo

Teatrilo je čarobno mesto za decu, puno topline, koje mališanima približava svet mašte, igre, pozorišta, glume, svet u kojem kreativnost i posebnost svakog deteta dolazi do izražaja. Deci je u njemu udobno i opušteno, a ceo ambijent podseća na ogromnu dečiju sobu sa pozornicom!

POZORIŠTE ZA DECU

Teatrilo je pozorište za decu, sa redovnim repertoarom divnih dečijih predstava za sve uzraste, ali i rođendaonica u kojoj se priređuju potpuno drugačiji rođendani od onih na koje ste navikli. Ujedno je to i dramski studio u kojem već godinama stasavaju mladi talenti koje zanima gluma, scenografija, režija i ceo svet iza i ispred pozorišnih kulisa.

Sa decom rade vaspitači, pedagozi i profesionalni glumci sa iskustvom i entuzijazmom, koji najmlađe zabavljaju i edukuju.

ROĐENDAONICA ZA DECU TEATRILO

Prostor ove rođendaonice u Novom Sadu je specifičan u odnosu na klasične rođendaonice. Vedar i živopisan, jer je namenjen najmlađima, ali sa pravom pozornicom, osvetljenjem i ozvučenjem.

Animacija se bazira na osmišljenom igranju dece, a sadrži maskenbal i karaoke. Zamislite samo rođendane najmlađih, gde vragolani pilići bude lisicu, a zatim vrišteći beže od nje ili igre u kojoj deca dobijaju uloge (lutke i kostimi se koriste pri animaciji). Ili predstavu koju deca pripremaju na licu mesta i prezentuju je roditeljima.

Proslava dečijih rođendana sadrži:

  • vrhunske profesionalne animatore
  • predstave na rođendanima
  • kompletan escajg i pozivnice
  • sokići za decu i kafa za roditelje
  • CD sa fotografijama
  • laseri, baloni, projektor, pinjata
  • crtanje po licu
  • kostimi za slavljenika i sve male goste

Rođendaonica raspolaže odvojenim prostorom za roditelje, kojima je na raspolaganju i prijatna letnja bašta. Obezbeđeni su WI FI konekcija i video nadzor, kao i parking.

Prema vrsti rođendana, možete se opredeliti za:

  • pozorišni paket
  • muzički rođendan

Svi rođendani u rođendaonici su zatvorenog tipa.  Roditelji mogu unapred sami da odaberu muziku, ukoliko imaju posebne želje, i pošalju linkove ka pesmama. Osoblje rado izlazi u susret svim kreativnim željama slavljenika i roditelja, te se ovde neretko prave tematski rođendani.

DEČIJI ROĐENDANI – POZORIŠNI PAKET

Pozorišni paket podrazumeva predstavu koju slavljenik bira sa redovnog repertoara pozorišta, a ceo rođendan traje 2,5 sata. Predstave nisu improvizovane, a igraju ih profesionalni glumci, na pravoj pozornici. Predstave su podeljenje po uzrastima, od najmlađih mališana pa do trinaestogodišnjaka.

Postoje lutkarske predstave i kostimske predstave, samo sa glumcima.

Sve pozorišne predstave za decu su interaktivne i, samim tim, deci zanimljivije i prijemčivije.

Ukoliko vas za vaše dete zanimaju školice glume za decupozorišne ili lutkarske radionice, pogledajte stranicu Dramski studio za decu i mlade.

Ako želite da vaše dete uživa u divnim pozorišnim predstavama, u atmosferi dečije sobe sa pozornicom, idite na stranicu Pozorište za decu.

Sajt: http://www.teatrilo.com/index.htm

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Milica Mila 17. септембра 2018. 21:41
Vaša ocena

Odušeljena sam vašom organizacijom dečijih rožendana. Moram vas pohvaliti i reći da se super!

Anđela 17. септембра 2018. 21:39
Vaša ocena

Najbolja organizacija dičijih rođendana. Super ste i ostanite takvi!