Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Bourjois - kozmetički salon

Kozmetički tretmani, lečenje akni, čišćenje lica bez bola i crvenila, tretmani protiv bora, nega lica i tela, masaža, mezoterapija, uvećanje usana, botox. Više o firmi Bourjois - kozmetički salon

Zlatara Šandol sztr

Izrada i popravka nakita od zlata i kaučuka. Burme za venčanje. Zlatne ogrlice, narukvice, lančići, prstenje, minđuše. Bušenje ušiju. Otkup nakita. Više o firmi Zlatara Šandol sztr

Jupiter Tours - turistička agencija

Turistička agencija, turistička putovanja. Turistički aranžmani za letovanja, zimovanja, ekskurzije, kongresni turizam. Rezervacija avio karata. Više o firmi Jupiter Tours - turistička agencija

Za lakše poslovanje

Riblji restoran za poslovne sastanke i proslave

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Za mesto poslovnog sastanka, odaberite miran restoran, u kojem možete razgovarati, uživati u prvoklasnom zalogaju i smirujućem pogledu na Dunav. Koliko god da je sastanak ozbiljan, atmosfera ne treba da bude uštrogljena, već prijatna i inspirativna za nove poslovne dogovore. Zato postoji riblji restoran u Novom Sadu, restoran sa dušom, u koji podjednako rado dolaze poslovni ljudi, porodice, parovi, pesnici - riblja čarda Bata Pežo.

Riblji restorani, Novi Sad, VirtualniGrad


Da li ćete u čardu svratiti posle posla, da upijate lepotu Dunava, ili ćete odvesti poslovnog partnera na ručak, sasvim je svejedno. Ova poznata riblja čarda na Dunavu, sa svojom, pomalo boemskom atmosferom, doprineće uspešnom poslovnom dogovoru, i opustiti oči i duše umorne od svakodnevnog posla.

Kao što se to i očekuje od riblje čarde u Vojvodini, i restoran Bata Pežo nudi slasne specijalitete poznate, domaće kuhinje. Riba, pripremljena u ovoj čardi, je bez premca. Roštilj - neprevaziđen. Jela ispod sača oboriće s nogu prave gurmane. Poseban ukus, miris i garnirung čine da ovdašnja hrana bude pravo umetničko delo.

Restorani za proslave, Novi Sad, VirtualniGrad


Restorani za proslave danas se nalaze na svakom ćošku - Novi Sad ih je bar pun. Ali, ne mogu se pohvaliti ovakvim štimungom koji nudi čarda Bata Pežo. Prijatni zvuci klavira i gitare, savršeni za poslovne koktele, oduševiće i opustiti sve Vaše zvanice. Prelep ambijent, najbolja vina i odličan zalogaj, učiniće Vaše proslave nezaboravnim.

Poslovni ručkovi i večere u čardi se organizuju sa posebnim benificijama, što je razlog više da se opredelite za ovo mesto.

Ušuškana, intimna atmosfera pozvaće Vas da se iznova vraćate u riblji restoran Bata Pežo u Novom Sadu, na Dunavu.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas