Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Moca inženjering doo - mašinski rezervni delovi

Izrada rezervnih mašinskih delova: zupčanici, osovine itd. Rezni alati: burgije, glodala, ureznici itd. Merni, brusni, dijamantski, električni i ručni alat. Više o firmi Moca inženjering doo - mašinski rezervni delovi

Real House doo - servis za nekretnine

Real house, servis za nekretnine. Posredovanje u prodaji, kupovini i izdavanju nekretnina, upravljanje nekretninama. Renoviranje, adaptacija, dizajn enterijera. Više o firmi Real House doo - servis za nekretnine

Vila Maza i Lunja - prenoćište na Fruškoj gori

Prenoćište na Fruškoj gori, u blizini Iriga i manastira Hopovo. Iznajmljivanje vikendice za odmor i druženje uz roštilj. Romantičan smeštaj u prirodi. Više o firmi Vila Maza i Lunja - prenoćište na Fruškoj gori

Kako da poslujem bolje?

Rezultati Privrede Grada u prvom kvartalu 2011.

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Prohujao je i prvi kvartal u 2011. godini. Stiglo je i proleće, a mi kao da nismo još napravili ni godišnji plan. Ne brinite. To je normalno. Ova tri meseca su nam bila burna, prevrtljiva, ali konačno možemo da sumiramo rezultate.

Primetan je porast broja posetilaca Vašeg sajta, VirtualniGrad.com, porast broja posetilaca Vašim prezentacijama poslovanja, a to znači i povećan broj kontakata između Vas i Građana.

Analize dosadašnjeg poslovanja su pokazale da moramo, svi zajedno, da učimo, usavršavamo se, planiramo, merimo, popravljamo, ponovo učimo, ponovo planiramo, ponovo merimo… Na kraju, rezultat treba da bude pozitivan na obostrano zadovoljstvo.

Planiranje i praćenje poslovanja uvek kreće od najmanje jedinice. To je dan. Neka Vam ne bude teško da svakog dana osmislite dnevni plan, svakog meseca, mesečni plan, i svake godine, godišnji plan kojim ćete se rukovoditi kako biste ostvarili svoj cilj – veći prihodi, veća zarada, više kupaca.

Što se tiče konkretnih rezultata, njih možete pogledati u Tabeli 1. koja predstavlja pregled broja poseta kategorijama Privrede Grada, a iznosi 266.797.


Tabela 1. Prikaz broja poseta po kategorijama delatnosti tokom prvog kvartala 2011. godine.
 

Delatnost Privrede Grada Broj poseta u I kvartalu 2011.
Proizvodnja 39.625
Zdravstvo 25.183
Kultura 10.371
Trgovina 47.222
Zanatstvo 16.112
Turizam 8.910
Obrazovanje 25.004
Ugostiteljstvo 22.912
Građevinarstvo 15.020
Informatika 2.566
Mediji 2.184
Sport 17.232
Usluge 32.151
Organizacije 2.305
Ukupno 266.797Ukoliko još uvek niste Član Privrede VirtualnogGrada, a poslovni cilj su Vam veći prihodi, veća zarada i više kupaca, prijavite svoju firmu za Članstvo.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas