Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Rajla - molerski radovi

Molerski i gipsarski radovi u građevinarstvu, renoviranje, adaptacija stambenog i poslovnog prostora, krečenje, keramika, izrada demit fasade, spušteni plafoni. Više o firmi Rajla - molerski radovi

Perspektiva RB-2010 doo - pokretni stakleni paneli

Pokretni stakleni pregradni paneli za zastakljivanje bašta, terasa i krovova u kafićima, restoranima i hotelima. Staklena vrata i prozori za pregrađivanje. Više o firmi Perspektiva RB-2010 doo - pokretni stakleni paneli

Stomatološka ordinacija Umnjak

Stomatološki pregled i konsultacije,estetska stomatologija, protetika, oralna hirurgija sa implantologijom, ortodoncija, dečija stomatologija i parodontologija. Više o firmi Stomatološka ordinacija Umnjak

Kako da poslujem bolje?

Rezultati Privrede Grada u novembru

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Planiranje i praćenje poslovanja jeste ono što nam pomaže da poslujemo bolje. Da li smo poslovali bolje prošle ili ove godine? Da li smo ispunili sve što nam je bilo u planu za mesec novembar? Koliko dnevno imamo procesa urađenih po planu, a koliko procesa smo obavili neplanirano? Ukoliko napravite godišnji plan poslovanja, koji će pratiti mesečni izveštaji, a dnevne obaveze pomoći da sve to odradite u planiranom roku, onda ćete moći nakon godinu dana da obavite kvalitetno i objektivno merenje rezultata, otkrijete problem koji imate i počnete da ga rešavate.

Učinite onako kako mi činimo kada je u pitanju praćenje rezultata koje postižete putem Vašeg sajta VirtualniGrad.com. Osim prezentacija poslovanja, uz 64 teksta interesovanja koje ste objavili za svoje potencijalne kupce, Vaš sajt je dostigao cifru od 427.643 otvorene strane. Za toliko smo bliže i kontaktima kupaca, i prodaji, i većoj zaradi. A, kako nam je svima taj cilj isti, onda treba zajedno i da se potrudimo da to ostvarimo.

Da bismo postigli ono što smo zacrtali treba još mnogo, i to zajedno, da učimo, usavršavamo, planiramo, merimo i popravljamo, pa ponovo ceo ovaj ciklus, sve dok ne postignemo unapređenje poslovanje, više kupaca i veću zaradu.

I, kao što uvek napomenemo, ponedeljak je. Ako nećemo početkom radne nedelje da krenemo sa promenama, kad ćemo?!

Što se tiče konkretnih rezultata, podatke analitičkog web servisa Google analytics možete pogledati u Tabeli 1 koja predstavlja pregled broja poseta kategorijama Privrede.


Tabela 1. Prikaz broja poseta po kategorijama delatnosti u novembru 2010. godine.
 

Delatnost Privrede Grada Novembar 2010.
Proizvodnja 15.331
Zdravstvo 9.984
Kultura 3.488
Trgovina 23.693
Zanatstvo 7.054
Turizam 3.512
Obrazovanje 10.159
Ugostiteljstvo 10.674
Građevinarstvo 6.167
Informatika 828
Mediji 1.023
Sport 10.390
Usluge 15.129
Organizacije 1.045
Ukupno 118.477Ukoliko još uvek niste Član Privrede VirtualnogGrada, a poslovni cilj su Vam veći prihodi, veća zarada i više kupaca, prijavite svoju firmu za Članstvo.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas