Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Optika Popović

Optika, prodaja naočara, dioptrijska stakla, kontaktna sočiva, dioptrijski ramovi, naočare za sunce, odredjivanje dioptrije, očni pregled. Više o firmi Optika Popović

PIP doo - proizvodnja tortilja

Proizvodnja tortilja, tortilje za slatko i slano. Recepti za tortilje sa mesom, povrćem i voćem. Originalna meksička tortilla. Slani i slatki integralni keks. Više o firmi PIP doo - proizvodnja tortilja

Plesni studio Altair Sremski Karlovci

Plesni studio Altair Sremski Karlovci. Prvi mladenački ples, rekreacija za žene, rekreacija za decu show dance. Više o firmi Plesni studio Altair Sremski Karlovci

Kako da poslujem bolje?

Rezultati Privrede Grada u junu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Planiranje je okosnica svakog poslovanja. Na početku radnog dana napravite plan za taj dan. Početkom meseca, plan za taj mesec. Kada imate jasno istaknut cilj svog poslovanja, neće Vam biti problem ni da napravite godišnji plan rada.

Da biste umeli da upravljate svojim planovima, potrebno je da odredite kada i kako da ih merite. Rezultat mora da bude merljiv, šta god da radite, odnosno morate da budete u stanju da ga definišete brojkama.

Merljiv rezultat Vam pomaže da odredite šta je to što je potrebno da menjate i unapređujete. I, samo tako, ćete poboljšati svoje poslovanje.

Svakodnevno radimo na tome da i Građani i Članovi Privrede VirtualnogGrada budu zadovoljni – Građanima obezbeđujemo kvalitetne i interesantne informacije, a Članovima Privrede kontakte njihovih potencijalnih kupaca.

U ovome smo zajedno... Prema podacima analitičkog web servisa Google analytics, broj otvorenih strana u junu 2010. godine 407.435. Prikaz broja otvorenih strana za svaku kategoriju Privrede u junu 2010. godine, možete videti u tabeli 1.

Tabela 1. Prikaz broja poseta po kategorijama delatnosti u junu 2010. godine.
 

Delatnost Privrede Grada Jun 2010.
Proizvodnja 20.809
Zdravstvo 17.994
Kultura 3.824
Trgovina 36.901
Zanatstvo 11.016
Turizam 7.745
Obrazovanje 20.264
Ugostiteljstvo 17.997
Građevinarstvo 10.420
Informatika 1.863
Mediji 1.427
Sport 9.918
Usluge 25.967
Organizacije 890
Ukupno 187.035Ukoliko još uvek niste Član Privrede VirtualnogGrada, a poslovni cilj su Vam veći prihodi, veća zarada i više kupaca, prijavite svoju firmu za Članstvo.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas