Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

London Pub

Lokal u centru sa domaćom atmosferom, najbolji asortiman točenog piva, nastupi bendova, domaći i strani rok, akustične svirke. Pizze, sendviči, roštilj, salate. Više o firmi London Pub

Dentaland - stomatološka poliklinika

Stomatološka poliklinika, lečenje zuba, desni i mekih tkiva usne duplje, protetika, oralna hirurgija, ortopedija vilica, estetska i restaurativna stomatologija. Više o firmi Dentaland - stomatološka poliklinika

Hostel Podbara

Hostel Podbara, prenoćište, sobe sa klimom i CG, internetom, parking za kola, garaža za bicikle i motore, roštilj i sto za ručavanje Više o firmi Hostel Podbara

Kako da poslujem bolje?

Rezultati Privrede Grada u avgustu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

I... ponovo krećemo. Umrtvljeni jul je daleko iza nas, sva sreća, a avgust je pokazao očekivan porast broja posetilaca Vašeg sajta, VirtualniGrad.com, i broja posetilaca prezentaciji Vašeg poslovanja. Sigurno je i primetan veći broj direktnih kontakata kako polako izlazimo iz perioda godišnjih odmora. Ako ste poslušali naš savet, na vreme ste obavili analize poslovanja, jer opet kreće učenje, rad, usavršavanje, popravljanje, unapređivanje poslovanja i nas samih.

Vreme je za novo planiranje i praćenje poslovanja. Vreme je za ostvarivanje većih prihoda i veće zarade. Ovo možete da postignete samo na jedan način – više kupaca koje će zainteresovati Vaš proizvod ili usluga.

Sastavite svakog jutra, dnevni plan, početkom nedelje, nedeljni plan, početkom meseca, mesečni plan. Ponedeljak je odličan dan da krenete sa novom idejom.

Što se tiče rezultata koji mogu lako da se provere, njih možete pogledati u Tabeli 1 koja predstavlja pregled broja poseta kategorijama Privrede. Prema podacima analitičkog web servisa Google analytics, broj otvorenih strana u avgustu 2010. godine iznosi 390.049.

Tabela 1. Prikaz broja poseta po kategorijama delatnosti u avgustu 2010. godine.
 

Delatnost Privrede Grada Avgust 2010.
Proizvodnja 14.778
Zdravstvo 8.569
Kultura 2.435
Trgovina 24.052
Zanatstvo 7.073
Turizam 3.524
Obrazovanje 13.748
Ugostiteljstvo 9.939
Građevinarstvo 7.117
Informatika 853
Mediji 795
Sport 10.298
Usluge 15.687
Organizacije 833
Ukupno 119.701Ukoliko još uvek niste Član Privrede VirtualnogGrada, a poslovni cilj su Vam veći prihodi, veća zarada i više kupaca, prijavite svoju firmu za Članstvo.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas