Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Dunav - hotel i restoran

Hotel i restoran na obali Dunava, riblja čarda i pristanište, turističke ture, smeštaj i prenoćište, organizacija i sale za poslovne ručkove, proslave i svadbe. Više o firmi Dunav - hotel i restoran

Klub borilačkih sportova Vojvodina-Veletabak

Klub borilačkih sportova, kontaktni borilački sportovi: Muay Thai (tajlandski boks), kik boks (ful kontakt, lou kik, K-1, semi kontakt, lajt kontakt) i savate. Više o firmi Klub borilačkih sportova Vojvodina-Veletabak

Parketar Đukić szr - parketarske usluge

Parket servis, parketari u Novom Sadu. Parketarske usluge: postavljanje novog parketa, hoblovanje starog parketa, postavljanje laminata, izrada mozaika. Više o firmi Parketar Đukić szr - parketarske usluge

Kako da poslujem bolje?

Rezultati Privrede Grada po delatnostima

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Ušli smo u novu godinu... Iza nas je ostalo 12 meseci čitanja, učenja, usavršavanja, planiranja, merenja rezultata... Poneke glavobolje, nekoliko loših odluka, neopravdanih izdataka, ali i lepih poslovnih trenutaka, sitna zadovoljstva kupaca, zahvalnice poslovnih saradnika. Šta smo uradili, uradili smo. Ispred nas je novo planiranje i praćenje poslovanja.

Protekle godine stiglo Vam je 13 Poslovnih@podsetnika u kojima smo razmatrali ko su naši kupci, ko i kakva nam je konkurencija, šta ćemo sa sajtom, kako da sastavimo kvalitetne poruke, zašto za neuspeh ne treba kriviti druge. Stigle su Vam i tri Zbirke znanja gde ste se upoznali sa procesnim načinom razmišljanja, planiranja i poslovanja i svojim kupcima kao pojedincima.

Ako ste bili dovoljno odlučni da menjate nešto u svom poslovanju, pročitali ste ova izdanja, zabeležili sebi ono najznačajnije i krenuli da radite na sebi, svojim zaposlenima, svom poslovanju.

Takođe, stiglo Vam je 12 izdanja Da li smo poslovali bolje?. Videli ste da su naši zajednički uspesi varirali iz meseca u mesec. Ugledajte se na ono što smo dobro uradili i neka procesi urađeni po planu i u očekivanom kvalitetu budu smernica za unapređenje procesa koji nisu išli tako glatko.

Napravite godišnji plan. Odredite cilj i krenite prema njemu. Svako putovanje počinje prvim korakom. Kreirajte dnevni plan sebi i svojim zaposlenima i definišite kako će izgledati mesečni izveštaji onoga što ste uradili.

Videli ste i protekle godine da je potrebno, pre svega, kvalitetno i objektivno merenje rezultata. Bez sistema za praćenje poslovanja, ne možete da uočite gde Vam zapinje. Manite se tvrdnje da su oko Vas sve sami nesposobnjakovići, neznalice, tatini sinovi, da nemate novca, da nemate veze, da ne možete... Možete. Ako hoćete. Ali, morate ozbiljno da se pozabavite svojim poslovanjem. Nije lako, ali niko to neće učiniti umesto Vas.

Što se tiče Vašeg sajta, VirtualniGrad.com, on je dostigao cifru od 5.518.327 otvorene strane. Za toliko smo bliže i kontaktima kupaca, i prodaji, i većoj zaradi. A, kako nam je svima taj cilj isti, onda treba zajedno i da se potrudimo da to ostvarimo.

Da bismo postigli ono što smo zacrtali treba još mnogo, i to zajedno, da učimo, usavršavamo, planiramo, merimo i popravljamo, pa ponovo ceo ovaj ciklus, sve dok ne postignemo unapređenje poslovanja, više kupaca i veću zaradu.

Što se tiče konkretnih rezultata, podatke analitičkog web servisa Google analytics možete pogledati u Tabeli 1 koja predstavlja pregled broja poseta kategorijama Privrede tokom 2010. godine.


Tabela 1. Prikaz broja poseta po kategorijama delatnosti tokom 2010. godine.
 

Delatnost Privrede Grada Broj poseta 2010.
Proizvodnja 282.828
Zdravstvo 217.584
Kultura 53.823
Trgovina 478.468
Zanatstvo 141.676
Turizam 87.301
Obrazovanje 234.718
Ugostiteljstvo 234.343
Građevinarstvo 143.893
Informatika 22.070
Mediji 19.334
Sport 155.009
Usluge 291.579
Organizacije 13.025
Ukupno 2.158.868Ukoliko još uvek niste Član Privrede VirtualnogGrada, a poslovni cilj su Vam veći prihodi, veća zarada i više kupaca, prijavite svoju firmu za Članstvo.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas