Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Homemade with love - slatki i slani ketering

Slatki i slani ketering za sve proslave. Domaći kolači, posni kolači, koktel peciva, posna slana peciva. Besplatna dostava za Novi Sad. Povoljne cene keteringa. Više o firmi Homemade with love - slatki i slani ketering

Blesavko - dečija igraonica i rođendaonica

Nova dečija igraonica i rođendaonica u Novom Sadu, na Telepu. Proslave dečijih rođendana. Kafić i bašta za roditelje. Čuvanje dece na sat. Radionice za decu. Više o firmi Blesavko - dečija igraonica i rođendaonica

Dunđerov - transport, kombi prevoz

Dunđerov-transport, kombi prevoz iz Futoga. Prevoz kvarljive i ne kvarljive robe, selidbe, prevoz građevinskog materijala, prevoz otpadnog materijala. Više o firmi Dunđerov - transport, kombi prevoz

Praznici i slavlja

Restoran na Dunavu sa tamburašima

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Restorani sa tamburašima, još ako su na Dunavu, predstavljaju mesta na koja vole da zađu sve generacije. Riblji specijaliteti, tamburaška muzika i vetrić sa Dunava, dovoljni su za atmosferu koja stvara odlično raspoloženje. Ukoliko se pitate gde se mogu slušati dobri tamburaši u Novom Sadu, odgovor je novosadski restoran Cesla, u kojem ćete doživeti pravi vojvođanski užitak.

Restoran na Dunavu sa tamburašima


Ovaj restoran na Dunavu sa tamburašima poseduje najlepšu baštu u gradu, dok Vas unutrašnji ambijent poziva da zaplovite rekom. Tamburaške večeri su petkom i subotom, kada će Vas pokrenuti žice Starih drugara, vrsne tamburaške družine. Specijalitet kuće, riblja čorba po receptima starih apatinskih alasa, može da se gustira po promotivnim cenama.

Na meniju dominiraju jela od rečne ribe, ali su zastupljena i ostala jela: roštilj na ćumuru, morski specijaliteti, razne čorbe, slasni kolači. Izuzetna vina doprineće da Vaš izlazak bude upotpunjen posebnim kvalitetom.

Ima li šta opuštenije i veselije od večere na obali Dunava, sa porodicom, prijateljima ili partnerom, uz zvuke tamburice? Vaše baterije vrlo brzo će biti napunjene za nove izazove! Naravno, sve porodične proslave koje se ovde organizuju, ispadaju prvoklasne, zbog ambijenta, hrane i muzike.

Kada god poželite da se počastite tipično vojvođansjim provodom, izvedete prijatelje i najdraže biće ili organizujete malu proslavu, setite se da u jednom mirnom, zašušurenom kutku Novog Sada, postoji Cesla, restoran na Dunavu sa tamburašima.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas