Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Optika S – dioptrijske i sunčane naočare

Očna optika u Novom Sadu. Određivanje dioptrije, izrada naočara, prodaja naočara, popravka naočara. Dioptrijski ramovi, naočare za decu. Sunčane naočare. Više o firmi Optika S – dioptrijske i sunčane naočare

K&H Dental doo

Zubotehnički i stomatološki materijal, aparati za zubotehničke laboratorije, opremanje, nabavka, ugradnja, montaža i servis opreme, obuka za početnike. Više o firmi K&H Dental doo

Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Krstin

Ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Fizijatrijski pregled, EMNG pregled, fizikalna terapija,rehabilitacija, kućni pregled fizijatra. Više o firmi Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Krstin

Za lakše poslovanje

Rentiranje vozila za poslovno putovanje

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Vaše obavljanje posla uključuje česta putovanja, za šta je najpogodnije koristiti rent-a-car usluge. Rentiranje vozila za potrebe poslovnog putovanja, sigurna je i brza opcija, koja Vam obezbeđuje komoditet, udobnost putovanja i dolazak na željenu lokaciju u tačno isplanirano vreme.

Rentiranje vozila, VirtualniGrad


Imati siguran automobil za dugo putovanje, ili putovanje u inostranstvo, najvažnija je stavka, ukoliko se Vaš posao dobrim delom odvija na udaljenim lokacijama. Rent a car agencija Adaggio je tu za Vas, kad god Vam zatreba iznajmljivanje automobila.

Za najam automobila, možete koristiti sledeća vozila: VW Polo, Seat Cordoba, VW Golf i VW Passat. Ne samo da će putovanje ovim automobilima biti sigurno i maksimalno udobno, već ćete imati i dodatne sitnice na raspolaganju. Klima uređaj, muzika, alarm, GPS navigacija, air bagovi i daljinska komanda, omogućavaju Vam laku i neosetnu vožnju.

Iznajmljivanje kola, VirtualniGrad


Sva vozila su u vlasništvu agencije, pa Vam nisu potrebna nikakva dodatna ovlapćenja za put u inostranstvo. Automobili poseduju mobilnu garanciju, što znači da, ukoliko dođe do kvara u bilo kojoj zemlji, u pomoć priskače tamošnji ovlašćeni servis. Čak i u tom slučaju, ne morate se plašiti da nećete na vreme stići na sastanak, jer dok se kvar auta ne otkloni, dobijate plaćen avinski ili autobuski prevoz, ili hotelski smeštaj, ukoliko Vam tako odgovara.

Dakle, uz iznajmljivanje kola ove agencije, cilj Vašeg putovanja će u svakom slučaju biti ostvaren, a Vaše poslovanje neće trpeti ni u jednom momentu!

Putujte bezbedno - poslujte sigurno, a u tome će Vam pomoći rentiranje vozila iz rent a car agencije Adaggio.
 


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas