Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Real House doo - servis za nekretnine:
Real House doo - servis za nekretnine
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Real House doo - servis za nekretnine Novi Sad

Adresa:
Kosančić Ivana 8,
21000 Novi Sad
Telefoni:
021 54...Klik za prikaz celog broja
062 65...Klik za prikaz celog broja

Click for 360° virtual tour of Real House doo - servis za nekretnine
Real house, servis za nekretnine. Posredovanje u prodaji, kupovini i izdavanju nekretnina, upravljanje nekretninama. Renoviranje, adaptacija, dizajn enterijera.
Kliknite za veću sliku - Prodaja, kupovina i izdavanje nekretnina
Prodaja, kupovina i izdavanje nekretnina
Kliknite za veću sliku - Renoviranje i adaptacija nekretnina
Renoviranje i adaptacija nekretnina
Kliknite za veću sliku - Menadžment i upravljanje nekretninom
Menadžment i upravljanje nekretninom
Kliknite za veću sliku - Usluge legalizacije stanova
Usluge legalizacije stanova

Real House je novina na tržištu nekretnina kod nas, mi smo kompletan servis za nekretnine. Na osnovu iskustava stečenih radeći u Londonu  na poslovima vezanim za nekretnine napravili smo sistem poslovanja i usluga tako da klijentima pružimo kompletnu uslugu vezanu za poslove sa nekretninama kako bi na jednom mestu dobili kompletnu i najkvalitetniju uslugu.

Naše usluge obuhvataju:


1. POSREDOVANJE U PRODAJI, KUPOVINI I IZDAVANJU NEKRETNINA

Posredujemo prilikom prodaje kuća, stanova, zemljišta, vikendica i poslovnog prostora.

Za prodavce obezbeđujemo:

  • neslužbenu procenu nekretnine, pregled i fotografisanje nekretnine te stavljanje na web sajt naše firme sa detaljnim opisima i fotografijama, reklamiranje nekretnine na preko trideset domaćih i oko desetak stranih oglašivača,  kontrolu dokumentacije nekretnine i ukazivanje  na eventualne nedostatke, nastojati u što kraćem vremenu pronaći kupca, posredovati prilikom kupoprodaje i zaključi kupoprodajni ugovor, nastojati postići željenu cenu.
Kupcima nudimo usluge:
  • pronalaženje nekretnine koja zadovoljava Vaše potrebe, peregled nekretnina na našem web sajt, pregled nekretnine na terenu, upoznavanje o svim bitnim činjenicama vezanim za nekretninu, sve potrebne pavne usluge  i potpunu pravnu sigurnost.
  • Usluge prilokom izdavanja i zakupa nekretna.
 

2. UPRAVLJANJE NEKRETNINAMA

Stvaramo trajne i kvalitetne veze sa našim klijentima, što garantuje brzu i profesionalnu uslugu savetovanja i staranja o nekretnini. Vama je potrebna osoba od poverenja koja će voditi brigu o Vašoj nekretnini, kada Vi niste u mogućnosti. Preuzimamo odgovornost za upravljanje nekretninom što će i Vama i Vašoj nekretnini obezbediti neophodnu sigurnost. Osim ovoga, pronalazimo konkretna i praktična rešenja za uspostavljanje najpovoljnijeg odnosa uloženog i dobijenog.


3. PRAVNI POSLOVI 

Najvažniji segment kupoprodaje nekretnina je pravna sigurnost. Pružamo kompletu pravnu uslugu u procesu kupoprodaje i drugim poslovima vezanim za nekretnine, od provere dokumentacije do uknjižbe prava vlasništva.
Provera dokumentacije, sastavljanje predugovora i ugovora o kupoprodaji i zakupu, poreska prijava, uknjižba vlasništva. Našim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost.


4. RENOVIRANJE, ADAPTACIJE I UREĐENJE ENTERIJERA (renoviranje i adaptiranje kuće, stana, poslovnog prostora, vikendice)

Često se događa da izgled i raspored prostorija u  kući ili stanu ne odgovaraju Vašim potrebama. Mi Vam savetujemo obavezne konsultacije po pitanju uređenja enterijera, jer prostor u kojem boravite mora maksimalno da odgovara svim Vašim zahtevima. Naša ponuda su idejna i praktična rešenja za renoviranje i adaptaciju Vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora ili možda samo kuhinje ili kupatila, jer će adekvatan dizajn enterijera biti ono što će od običnog prostora napraviti dom.

Više o ponudi vikendica saznajte na stranici Prodaja vikendica.

Real House – kompletan servis za nekretnine stoji na raspolaganju svojim klijentima.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 37
Ukupno: 57266

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas