Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

2 štapića doo - kineski restoran

Kineski restoran, besplatna kućna dostava kineske hrane. Kineska hrana: piletina, teletina, svinjetina na kineski način, vegeterijanski specijaliteti. Više o firmi 2 štapića doo - kineski restoran

Herc doo - prodavnica bele tehnike

Prodavnica bele tehnike: veš mašine, šporeti, televizori, klima uređaji, kotlovi, frižideri, bojleri. Gorenje, Electrolux, Whirpool, Bosch, Indesit aparati. Više o firmi Herc doo - prodavnica bele tehnike

Za porodicu

Rasprodaja koka i petlova na farmi u Kovilju - 28.03.2016

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Volite i često konzumirate jela od piletine? Supa od koke ili petla Vam je specijalitet kojem ne možete da odolite? Rasprodaja koka i petlova na farmi Pile Prom, u Kovilju, događaj je koji ne treba da propustite! Čekaju vas koke i petlovi sa ove farme, po izuzetno sniženim cenama! Prodaja će se odvijati u nedelju, 3. aprila 2016. godine.

Prodaja pilića, koka, petlova na farmi u Kovilju


Cena koka, prosečne težine od oko 4,2 kg je 420.00 dinara po komadu.

Cena petlova, prosečne težine od oko 5 kg je 550.00 dinara po komadu.

Pile Prom je firma iz Kovilja kojoj je proizvodnja pilića već više od tri decenije osnovna delatnost, kojoj se maksimalno posvećuje. Kod njih se obavlja i prodaja pilića, kao i prodaja koka i petlova, a povremeno se organizuiju rasprodaje kao što je ova, gde su cene pilića, odnosno cene koka i petlova, znatno snižene. Tada im dolaze kupci iz cele Vojvodine.

Pilići, koke i petlovi se na ovoj farmi uzgajaju u posebnim objektima, u potpunosti opremljenim za ovu namenu. Rad u ovakvoj proizvodnji prate stroga higijenska i karantinska pravila, a ishrana živine i pilića bazirana je na prirodnoj i zdravstveno kontrolisanoj stočnoj hrani. Stoga, svi proizvodi sa ove farme pilića (pilići, koke, petlovi, jaja) su proverenog kvaliteta.  

Dođite u Kovilj, na farmu Pile-Prom SILOS, kod autoputa, i obezbedićete se ukusnim i zdravim kokošijim mesom, a ukoliko želite da se više informišete o ovom događaju ili podacima o farmi, pogledajte prezentaciju Pile - Prom doo.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas