Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Psihološko savetovalište Jasmina Mihnjak:
Psihološko savetovalište Jasmina Mihnjak
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Psihološko savetovalište Jasmina Mihnjak Novi Sad

Adresa:
Bulevar oslobođenja 147 (Centar za podršku ranom razvoju Harmonija),
21000 Novi Sad
Telefon:
063 37...Klik za prikaz celog broja

Individualno, partnersko i grupno psihološko savetovanje za decu, adolescente i odrasle. Škola za trudnice. Škola dojenja. Radionice i ples sa bebama.
Kliknite za veću sliku - Škola za trudnice
Škola za trudnice
Kliknite za veću sliku - Psihološka priprema za roditeljstvo
Psihološka priprema za roditeljstvo
Kliknite za veću sliku - Škola dojenja
Škola dojenja
Kliknite za veću sliku - Ples za trudnice i mame sa bebama
Ples za trudnice i mame sa bebama
Kliknite za veću sliku - Baby bonding program
Baby bonding program
Kliknite za veću sliku - Radionice sa bebama
Radionice sa bebama
Kliknite za veću sliku - Plesna terapija
Plesna terapija
Kliknite za veću sliku - Psiholog Jasmina Mihnjak
Psiholog Jasmina Mihnjak

U mnogim životnim razdobljima, kada se nađemo u novim ulogama ili primetimo da smo, iz nekog razloga, zbunjeni, uznemireni, nesnađeni, tužni, mogu nam pomoći iskusni psiholozi, na nežan i nenametljiv način, upućujući nas prvenstveno na razumevanje sebe i svojih reakcija, a potom i svih ljudi oko nas.

Psiholog ne rešava naše probleme, ali nam daje smernice i pomaže da sami dođemo do rešenja, koje se, zapravo, krije u svima nama, samo ga često, zbog sticaja okolnosti i gomile različitih emocija, ne prepoznajemo. Zato svaki razgovor sa psihologom, bilo u grupi, bilo pojedinačan, može da nas umiri, staloži nam misli i navede na put rešenja problema.

Jasmina Mihnjak živi i radi u Novom Sadu, a oblasti u kojima vam nudi podršku su psihološko savetovanje, psihološke radionice, podrška trudnicama i psihološka priprema za roditeljstvo.


PSIHOLOŠKO SAVETOVANJE

Na raspolaganju vam je individualno, partnersko i grupno psihološko savetovanje za decu, adolescente i odrasle.

Tretman se posebno prilagođava svakom klijentu i problemu zbog kojeg se javlja. Pristup je holistički i integrativni, u smislu kombinovanja različitih psiholoških modaliteta (telesna psihoterapija, integrativna art psihoterapija, REPT, porodična psihoterapija itd.)


ŠKOLA ZA TRUDNICE

Ova škola za trudnice u Novom Sadu objedinjuje psihološku podršku i telesne vežbe, a počinje već u 4. mesecu trudnoće, kada trudnice imaju najveći broj nedoumica, pitanja, strahova.

Programom su obuhvaćeni psihološka priprema trudnice za porođaj, podrška u toku trudnoće i postporođajnog perioda.

Školica za trudnice sadrži telesne vežbe sa vežbama disanja i relaksacije, prenatalnu afektivnu vezanost za bebu, partnersku pripremu za roditeljstvo, kroz savetovanje, radionice i seminare.

Specifičnost ove školice za trudnice je i ta što i nakon porođaja porodilja ima kome da se obrati za sva pitanja i nejasnoće koje ovaj period često nosi.

Veoma bitan segment predstavlja škola dojenja, sa akcentom na psihološke aspekte dojenja.


RADIONICE SA BEBAMA

Segment koji se zove podrška ranom razvoju obuhvata različite korisne, kreativno osmišljenje i veoma zabavne radionice za bebe i mame, kao i programe osnaživanja roditeljstva.

Možete se odlučiti za neki od sledećih programa:

  • Baby bonding program - kurs za mame sa bebama od 3 meseca do 1 godine; Podrazumeva teorijski deo o afektivnoj vezi i ranom razvoju, razvojni pokret za bebe i vežbe za mame, komunikaciju dodirom (masaža beba) i ples sa bebama. Ovaj program je značajan zbog uspostavljanja veze sa bebom, s obzirom da se na temelju tog odnosa gradi ličnost deteta.
     
  • Ples sa bebama - kurs za mame i bebe od 0 do 18 meseci, nežan i siguran baby friendly program za bebi i Vas; Dobrobit programa je vežbanje i lagano vraćanje u formu nakon trudnoće i porođaja, povećanje nivoa energije, osećaj radosti is reće, druženje sa drugim mamama i bebama, razvijanje osećaja za muziku i ples kod beba, kontakt i komunikacija sa bebom itd. Za program se koriste kengur nosiljka ili baby sling/wrap marama.
     
  • Razvojni pokret za roditelje i decu o 1 do 3 godine


PODRŠKA PAROVIMA KOJI IMAJU PROBLEM SA STERILITETOM

Parovi koji imaju problem sa sterilitetom psihološku podršku mogu pronaći u individualnim razgovorima sa psihologom ili u grupnim programinma.


ONLINE PSIHOLOŠKO SAVETOVANJE

Online psihološko savetovanje podrazumeva seansu preko Skype-a, u vreme kad klijentu najviše odgovara. Ova opcija je posebno korisna ljudima koji se ne nalaze u Novom Sadu, ali i mamama sa bebama koje su nekada onemogućene da izlaze, pa su im psihoterapije od kuće savršen ozbor.


RADIONICE ZA LIČNI RAST I RAZVOJ

Za kvalitetniji svakodnevni život pojedinca, izuzetno su dragocene radionice za lični rast i razvoj. Tu spadaju treninzi telesne i emocionalne svesnosti kroz pokret i ples (plesna terapija) i art psihoterapija.

Radionice su korisne za rad na sebi kroz kreativnost - slobodan ples, crteže itd.

 

Broj otvorenih strana ovog meseca: 18
Ukupno: 1182
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas