Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Psihijatrijska ordinacija Baračkov:
Psihijatrijska ordinacija Baračkov
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Psihijatrijska ordinacija Baračkov Novi Sad

Adresa:
Kosovska 13,
21000 Novi Sad
Telefoni:
064 13...Klik za prikaz celog broja
021 52...Klik za prikaz celog broja

http://www.barackov.rs

Psihijatrijski pregled, psihoterapija, porodična terapija, saveti psihijatra, radionice. Lečenje zavisnosti, depresije, psihičke bolesti, anksioznosti.
Kliknite za veću sliku - Psihijatrijska ordinacija Baračkov
Psihijatrijska ordinacija Baračkov
Kliknite za veću sliku - Psihijatrijsko lečenje
Psihijatrijsko lečenje
Kliknite za veću sliku - Psihijatar dr Baračkov
Psihijatar dr Baračkov
Kliknite za veću sliku - Psihoterapija
Psihoterapija

Depresija, anksiozni poremećaji, fobije, bračni problemi, problemi sa učenjem, kockanje, bolesti zavisnosti... brojni su psihički problemi u kojima je pomoć psihijatra više nego dragocena.

Bilo da Vam je potrebno psihijatrijsko lečenje, saveti psihijatra ili samo da Vas stručnjak sasluša i podstakne da sami dođete do rešenja, psihijatrijska ordinacija Baračkov pružiće Vam punu podršku.

U okviru ove psihijatrijske ordinacije neguje se holistički pristup zdravlju, gde je klijent uključen u proces ozdravljenja. Mentalno zdravlje i njegova zaštita od strane profesionalnih terapeuta, prioritet je ove ordinacije. U pozitivnoj atmosferi, koja odiše sigurnošću, bezrezervno se pruža pomoć svima koji žele da postignu kvalitetniji i zdraviji život.

Usluge koje možete dobiti u ordinaciji su: psihijatrijski pregled, propisivanje terapije, psihoterapija, grupna psihoterapija, porodična terapija, savetovanje, treninzi i radionice, procena ličnosti, psihološko testiranje, kućna poseta, urin test na supstance, program detoksikacije, pisanje nalaza radi ostavljanja testamenta ili zaključivanja ugovora (testatorske sposobnosti).


PSIHIJATRIJSKI TRETMAN

PROCENA

Psihijatar kroz razgovor i odgovarajuće testove (individualno) prolazi sa klijentom/kinjom kroz proces procene, koji služi da se razjasni zbog čega je potreban tretman i koliko će trajati. Za ovu priliku ,bilo bi potrebno poneti svu prethodnu dokumentaciju, lekarske izveštaje, otpusnice, procene, sudske odluke i drugu dokumentaciju povezanu sa problemom.

Na kraju procene, psihijatar daje nalaz usmeno ili pismenim putem.

INTERVENCIJA

Sledi faza intervencije (individualna ili grupna terapija). Kada se kaže psihijatrijska intervencija svi odmah pomisle na lekove. Lekovi nekad predstavljaju dragoceno oruđe u psihijatrijskom tretmanu, ali nikako nisu obavezan ili jedini aspekt tretmana. Sa druge strane, psihijatrijska intervencija može biti i psihoterapija. To nije samo razgovor sa stručnjakom, to je jasno strukturisani i metodološki vođen proces, u kojem klijent/kinja aktivno učestvuje, sa ciljem prevazilaženja zastoja, konflikta ili problema.

PREVENCIJA

Profesionalno praćenje i saradnja sa klijentom/kinjom najbolja je prevencija da se problem ne ponovi. Edukacija klijenata/kinja pomaže da oni sami prepoznaju prve znake problema, te da se odmah jave na kontrolni pregled. Vreme proteklo od prvih simptoma do javljanja psihijatru, upravo je proporcionalno dužini tretmana koji sledi, što se duže čeka - duže se i leči.


Ukoliko Vas zanima lečenje depresije, lečenje anksioznosti, lečenje fobija, lečenje psihoza, lečenje zavisnosti ili bračno savetovanje, više informacija naći ćete na stranici Depresija, anksioznost, bolesti zavisnosti.


Biografija psihijatra nalazi se na stranici Psihijatar dr Nebojša Baračkov.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 81
Ukupno: 30614
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas