Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Psihijatrijska ordinacija Baračkov:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Psihijatrijska ordinacija Baračkov

Adresa: Kosovska 13, 21000 Novi Sad
Telefoni: 064 13 53 509, 021 52 78 17


PSIHIJATAR DR NEBOJŠA BARAČKOV

Psihijatar Nebojša Baračkov
rođen je i odrastao u Novom Sadu, gde završava osnovnu, srednju medicinsku školu i Medicinski fakultet.

Psihijatar dr Nebojša Baračkov


Radno iskustvo je stekao na Klinici za psihijatriju Kliničkog centra Vojvodine, gde je radio od 2002. do 2010. godine. Završio je specijalizaciju iz psihijatrije i položio specijalistički ispit 2007. godine. Za to vreme, radio je na više odeljenja i organizacionih jedinica, a najduže na Odeljenju za bolesti zavisnosti.

Svoje dugogodišnje iskustvo, kada je u pitanju lečenje bolesti zavisnosti, publikovao u više stručnih časopisa, priručnika i dr. publikacija.

2010. godine počela je sa radom privatna specijalistička psihijatrijska ordinacija Baračkov.

Psihijatar dr Nebojša Baračkov angažovan je na projektima Ministarstva zdravlja Republike Srbije u oblasti prevencije HIV/AIDS-a za vulnerabilne populacije.

Član je Komisije za borbu protiv HIV/AIDS-a Vlade Republike Srbije, kao i Ekspertske grupe za zdravlje mladih Vlade Republike Srbije.

Priručnik Vaspitanje za zdravlje kroz životne veštine (2008.), u čijoj izradi je dao autorski doprinos za oblast prevencije narkomanije, prerastao je u zvanični kurikulum za prosvetne radnike u srednjim školama, u oblasti zdravstvene kulture omladine.

Učestvovao je u izradi Akcionog plana politike za mlade Izvršnog veća AP Vojvodine, kao i u projektu Edukativni karavan, za Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, tokom 2008-09. godine.

Autorski je učestvovao, kao trener, u preko 20 projekata Škola za vršnjačke edukatore u oblasti prevencije bolesti zavisnosti, Udruženja Prevent, održanim u 14 gradova Srbije.


Ukoliko Vas zanima lečenje depresije, lečenje anksioznosti, lečenje fobija, lečenje psihoza, lečenje zavisnosti ili bračno savetovanje, više informacija naći ćete na stranici Depresija, anksioznost, bolesti zavisnosti.


Ako Vam je potreban psihijatrijski pregled, psihoterapija, psihijatrijsko lečenje, saveti psihijatra, psihološko testiranje, treninzi i radionice, informacije potražite na stranici Psihijatrijska ordinacija Baračkov.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas