Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Proverbum doo - prevodilačke usluge:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Proverbum doo - prevodilačke usluge

Adresa: Hajduk Veljkova 11/IV; 21000 Novi Sad
Telefoni: 021 47 25 227; 021 47 25 226

 

PREVOĐENJE POSLOVNIH I FINANSIJSKIH TEKSTOVA


Prevođenje stručnih tekstova je delikatan posao. Prevodilačke agencije su dužne da ispune neke standarde i to ne, kao što ste pomislili, da njihovi zaposleni savršeno znaju engleski ili nemački, već niz radnji, koje se čine usputnim, a suštinski su najznačajnije. Naravno da će svaka agencija za prevođenje imati kvalitetan kadar, da će koristiti rečnike i različite softvere u svom radu, kao i da će pokušati da svoje obaveze završi u dogovorenom roku. Ali, ono što je najznačajnije jeste pristup klijentu i njegovim potrebama, tačnije svaki prevod mora da se posmatra kao zaseban projekat koji zahteva poseban angažman.

Prevodilačke agencije, VirtualniGrad


Prevodilačke usluge agencije Proverbum ne predstavljaju puko preuzimanje teksta, ubacivanje podataka u neki program, ravnanje teksta i vraćanje prevedenog. Posebno će biti značajno, za one kojima je potrebno prevođenje poslovnih i finansijskih tekstova, čitanje i lektorisanje dostavljenog teksta, na primer, na srpskom, zatim razumevanje problematike i dijalektike tog teksta, pa proučavanje delatnosti kao što su marketing, finansije, računovodstvo, bankarstvo, ekonomija, ljudski resursi i, konačno, prelazak na konkretan rad – prevod na engleski, nemački ili slovenački.

Kako stručni prevodi zahtevaju dobro poznavanje materije, uvek je potrebno da prevodioci budu upućeni u stručnu terminologiju. Tačnost, istinitost i verodostojnost prevoda u delatnostima kao što su navedene je od velikog značaja. Greške mogu da znače nepotpisan ugovor, izgubljen posao ili pogrešno razumevanje potreba.

Proverbum usluge prevoda, VirtualniGrad


Takođe, svi tekstovi i literatura na nemačkom, engleskom ili slovenačkom mogu da budu prevedene na srpski, tako da ćete biti u toku sa najnovijim informacijama, istraživanjima, rezultatima i svim ostalim novinama na tržištu u okviru kojeg poslujete.

Prevođenje poslovnih i finansijskih tekstova obavlja Proverbum doo - prevodilačke usluge.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas