Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

DaF-PERFEKT - škola nemačkog jezika

DaF-PERFEKT, škola nemačkog jezika, kursevi za decu i odrasle, poslovni nemački. Pripremna nastava za sticanje ÖSD diplome i usluge prevođenja sa nemačkog. Više o firmi DaF-PERFEKT - škola nemačkog jezika

Dečija rođendaonica Duga plus

Dečija rođendaonica Duga plus - rođendaonica sa dvorištem, u mirnom delu Novog Sada. Gusarski brod. Sportska sala: zumba, karate, kik boks, pilates i piloxing. Više o firmi Dečija rođendaonica Duga plus

B-fit - ženski fitnes centar

Fitnes treninzi za žene: Kangoo Jumps, Aerial joga, Body forming, Funkcionalni trening, Pilates, Stott pilates, Insanity, Pump workout. Ženska teretana. Više o firmi B-fit - ženski fitnes centar

Ex Yu

Pronalazač piše priručnik za osvajanje žena

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Da li Vam je ikada palo na pamet da u osvajanju žena može da Vam pomogne pronalazač - inovator? Verovatno nije, ali postoji mogućnost da će muškarcima, koji su do sada bezuspešno zavodili dame, značajnu ulogu u tome odigrati upravo pronalazaštvo! Naime, poznati slovenački pronalazač Peter Florjančič piše knjigu o osvajanju žena, za koju veruje da će biti koristan priručnik mnogima.

Priručnik za osvajanje žena


Iskusni 93-godišnji pronalazač tvrdi da maštovitost u načinu na koji se osvaja žena može lako da se uporedi upravo sa njegovim zanimanjem. Peter ima 93 godine, a iza sebe ima više od 400 patentiranih industrijskih izuma i inovacija. U životu je nekoliko puta stekao pravo bogatstvo, ali je većinu toga i potrošio. I dalje je vrlo ažuran i radi na novim pronalascima, a poslednje što je dizajnirao je višenamenska papirna salveta za firmu Paloma. Često nastupa u novinama i na televiziji, a ponekad radi kao savetnik preduzetnicima.

Nema sumnje da je ovaj čovek zaista imao zanimljiv život – stanovao je  u Francuskoj, Monte Karlu, Egiptu i i mnogim drugim zemljama. Upoznao je Koko Šanel, kralja Faruka, mnoge filmske zvezde i pripadnike džet-seta, pa čak odigrao malu epizodnu ulogu u filmu Monte Carlo Story, sa Marlen Ditrih.

Zavođenje žena


Koliko god uspešan pronalazač bio, Florjančič napominje da su ga žene privlačile mnogo više od posla. O broju žena nije se izjasnio, ali priznaje da je umeo lažno da im se predstavlja kao umetnik, najčešće slikar ili fotograf. Događalo mu se i da mu poneki izum padne na pamet u sred strastvenih momenata, pa je umeo šminkom da ga skicira na leđima dame, kako ga ne bi zaboravio.

Svoja bogata iskustva, zaključke i savete spreman je da podeli sa drugima, te će ih preneti u svoju novu knjigu, koja će biti neka vrsta priručnika za osvajanje pripadnica nežnijeg pola. Nadajmo se da će mnogo mlađa gospoda na osnovu pročitanog pronaći neki svoj patent koji će upaliti kod odabrane dame!


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas