Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Rheumo Medical

Pregled fizijatra i reumatologa, lečenje i otklanjanje bolova i otoka, lečenje glavobolje, migrene, spondiloze, tretman preloma kostiju i povrede tetiva. Više o firmi Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Rheumo Medical

Dermatovenerološka ordinacija Lugonja cosmedics

Dermatološki pregled i lečenje kožnih bolesti. Estetska dermatologija: laserski tretmani, mezoterapija, lipoliza. Dermoskopija, dermatohirurgija, medical spa. Više o firmi Dermatovenerološka ordinacija Lugonja cosmedics

Helen Doron - Škola engleskog jezika za decu

Kursevi engleskog jezika za decu od 3 meseca do 14 godina, po internacionalnoj Helen Doron metodi učenja engleskog jezika kao maternjeg. Engleski jezik za bebe. Više o firmi Helen Doron - Škola engleskog jezika za decu

Za porodicu

Promotivne cene hostela u Novom Sadu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Putovanje je uvek uzbudljivo i nosi sa sobom primesu avanture. Ne morate da se uputite negde daleko, niti je neophodno da imate unapred pripremljenu ušteđevinu, da biste se dobro proveli, opustili i doživeli nešto novo i prijatno. Neprevaziđen izbor za prolećno putovanje je Novi Sad, grad koji nudi pregršt sadržaja, koji će zadovoljiti sve ukuse.

VirtualniGrad

Mladi iz svih krajeva zasigurno su već čuli da je noćni provod u Novom Sadu sjajan, bilo da volite male, ljupke kafiće, iz čijih ćete bašta posmatrati grad, bilo da su Vaš izbor noćni klubovi sa živim svirkama. Možda Vas privlače koncerti, izložbe ili pozorišne predstave, ili ćete se zadesiti u gradu u vreme nekog od mnogobrojnih festivala ili sajmova. U svakom slučaju, ti trenuci ostaće Vam u sećanju kao neponovljivi.

Petrovaradinska tvrđava, fruškogorska izletišta i manastiri, okolni salaši, muzeji sa interesantnim postavkama, šoping centri, pitomi trgovi, prelepe crkve i stare građevine, široki bulevari, uvek osvajaju srca svojih gostiju, odakle god da dolaze. Čak i ako ste ih već videli i upoznali, svaki put ćete primetiti nešto novo. Svi sadržaji koje ima urbana sredina, sa dozom smirenosti, pružaju priliku za savršen odmor i opuštanje.

VirtualniGrad

U Novom Sadu se stalno nešto dešava, no, ipak, ovaj grad je najlepši na proleće. Zato isplanirajte nekoliko dana, spakujte minimum stvari i krenite u uzbudljivo putešestvije. Ne dozvolite da Vas ometa razmišljanje o velikim troškovima, jer Novosađani su, kao nadaleko čuveni dobri domaćini, osmislili kako da Vam olakšaju i ovu prepreku.

Radi promocije novootvorenog hostela u Novom Sadu i početka najlepšeg godišnjeg doba - proleća, hostel Smile odlučio je da omogući svojim gostima niže troškove smeštaja. Promotivne cene smeštaja u hostelu, za noćenje po osobi iznose 999 dinara, a u ponudi su prelepe dvokrevetne i četvorokrevetne sobe, u srcu grada. Ovde će Vam sve biti na dohvat ruke. Ne samo da ćete lako naći ovo prenoćište, nego će ono biti najbolja polazna tačka za sve ostalo.

Omogućite sebi sopstveni aranžman  prolećnog  putovanja u Novi Sad, grad mladosti i dobrog provoda. Kontaktirajte novootvoreni hostel Smile.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas