Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Zeleno Zvono - prenoćište

Prenoćište, udoban i kvalitetan smeštaj u Novom Sadu, za Vaš kraći ili duži boravak, uz pun komfor po pristupačnim cenama i blizinu svih gradskih dešavanja. Više o firmi Zeleno Zvono - prenoćište

Antilopa pzr - kožna galanterija

Izrada kožne galanterije, torbe, novčanici, futrole, kaiševi, privesci, vizatori, podmetači, rokovnici. Kožarska radionica i prepravke predmeta od kože. Više o firmi Antilopa pzr - kožna galanterija

Ordinacija opšte medicine Porodični lekar Slavica

Ordinacija opšte medicine. Kompletan pregled, kontrola pritiska, provera šećera, ispiranje uha, injekciona terapija, opšti pregled sa laboratorijom za odrasle. Više o firmi Ordinacija opšte medicine Porodični lekar Slavica

Za kuću i stan

Promotivna ponuda SBB-a - kablovska televizija za dinar - 13.04.2011

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Ukoliko želite da postanete korisnik SBB-a, a nalazite se u zgradi u kojoj Vaše komšije već imaju SBB kablovsku televiziju, ili ste se upravo uselili u novu zgradu gde Vi i Vaše komšije želite da uživate u TV i internet ponudi najboljeg kablovskog operatera u zemlji, ili se Vaša kuća nalazi u blizini SBB mreže, možete se priključiti za samo 1,00 dinar, a sve što je potrebno da uradite je da izaberete jednu od ponuđenih opcija.

Promotivna ponuda SBB-a - kablovska televizija za dinar


Izaberite mesečno održavanje KDS-a 3 obračunska perioda po ceni od 1,00 dinar, ukoliko budete SBB-ov korisnik kablovske televizije najmanje 15 obračunskih perioda (3 obračunska perioda po ceni od 1,00 dinar + 12 meseci po standardnom cenovniku).

Ili, izaberite MIX paket po ceni od 1,00 dinar (zajedničko korišćenje SBB kablovskog Interneta i D3 digitalne televizije) 3 obračunska perioda, ukoliko budete SBB-ov korisnik MIX paketa najmanje 27 obračunskih perioda (3 obračunska perioda po ceni od 1,00 dinar + 24 meseca po standardnom cenovniku MIX-a). Promotivni MIX paket uključuje:

  • S Internet paket (90 dana)
  • priključenje D3 SD digitalnog prijemnika
  • korišćenje Start paketa - sadrži više od 70 osnovnih kanala u digitalnom formatu (ton i slika), kao i korišćenje elektronskog programskog vodiča (EPG), vremenske prognoze, horoskopa...
  • gledanje paketa HBO, Pink Cinema, Pink Extra, Porodični, Sportski, ClubX

Ako želite da postanete korisnik SBB-a, a Vaša kuća nije u blizini SBB mreže, možete ostvariti popust na priključnu taksu od 9.900,00 dinara čak 50%, ukoliko se odlučite za neku od gore ponuđenih opcija.

Ukoliko se posle isteka perioda u kojem Vam je SBB omogućio da koristite uslugu po ceni od samo 1,00 dinar, do 25-og u mesecu ne odlučite za korišćenje nekih drugih paketa, smatraće se da ste se opredelili za dalje korišćenje MIX usluge sa D3 Start i Porodičnim paketima, a prema važećoj ponudi sa cenovnikom.

Ova posebna ponuda u promotivnoj akciji važi i za pravna lica, s tim što ukoliko ista žele iskoristiti pogodnosti iz MIX ponude, moraju koristiti jedan od ponuđenih MIX (FlatHome) internet paketa i u obavezi su plaćanja mesečnog održavanja za kablovsku televiziju.

Akcija traje do 31. maja 2011. godine, pa požurite da iskoristite fantastičnu ponudu koju nudi SBB - kablovska televizija i internet.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas