Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Cagnolino szr

Salon za kućne ljubimce, nega i frizerske usluge za pse i mačke. Kupanje, šišanje, čišćenje ušiju, skraćivanje noktiju, trimovanje, tretman protiv parazita. Više o firmi Cagnolino szr

Psihijatrijska ordinacija Baračkov

Psihijatrijski pregled, psihoterapija, porodična terapija, saveti psihijatra, radionice. Lečenje zavisnosti, depresije, psihičke bolesti, anksioznosti. Više o firmi Psihijatrijska ordinacija Baračkov

Stomatološka ordinacija Micić

Stomatološki pregled, zalivanje fisura, popravka zuba, vađenje zuba, fasete, bezmetalne krunice i mostovi, totalne i parcijalne proteze, beljenje zuba. Više o firmi Stomatološka ordinacija Micić

Hobi i sport

Promocije hrane za pse i mačke Royal Canin

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Hrana za pse i mačke Royal Canin, najkvalitetniji i najukusniji obrok za Vaše kućne ljubimce, ponovo može da se nabavi po promotivnim cenama! Prodaja hrane za pse i mačke uz promotivne aktivnosti, obavlja se u dve prodavnice pet shopa Zoovet.  Odredite sebi da svakog ponedeljka svratite tamo, i usrećite svog psa ili mačku!

Hrana za pse i mačke, VirtualniGrad


Veterinarska apoteka Zoovet u svoja dva objekta, u Drage Spasić 2a i Stevana Musića 13, ponedeljkom od 17 do 20 časova, organizuje promocije Royal Canin hrane za pse i mačke. U pitanju je francuski proizvođač, već 3 decenije u vrhu kada je u pitanju hrana za kućne ljubimce. Ovaj proizvođač vodi računa da hrana bude odgovarajuća prema vrsti i uzrastu životinje, ali i ostalim, delikatnijim parametrima.

Kupovinom hrane Royal Canin, osiguravate da Vaš pas ili mačka svakodnevno dobijaju sve neophodne vitamine i ostale korisne sastojke.  Poseban akcenat stavljen je na kontrolu telesne težine kućnog ljubimca, u cilju očuvanja njegovog zdravlja i vitalnosti.

Pored hrane, na promocijama ponedeljkom je i veterinarski program istog proizvođača, a u pet shopu ćete pronaći i ostale korisne stvarčice za Vašeg četvoronožnog ukućanina.

Neka ponedeljak bude vreme izdvojeno za Vašeg psa ili mačku i Vas. Uzvratite mu vernost i ljubav time što će u Vašem domu uvek biti hrana za pse i mačke Royal Canin sa promocije u Zoovetu.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas