Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Ordinacija Dr. Jarić - lečenje alergije i astme

Ordinacija koju vodi specijalista za plućne bolesti, obuhvata i savetovalište za astmu i alergijske bolesti disajnih puteva. Lečenje alergije i astme. Više o firmi Ordinacija Dr. Jarić - lečenje alergije i astme

Adamović nameštaj i proizvodnja košnica za pčele szr

Stolarska radionica, izrada stolarije od drveta, medijapana i iverice. Proizvodanja košnica za pčele. Nameštaj po meri: kuhinje, kreveti, komode, vrata Više o firmi Adamović nameštaj i proizvodnja košnica za pčele szr

Pub Dva psa

Pivnica u centru Novog Sada, mesto za dobar dnevni i večernji provod. Žive svirke rock, jazz, latino. Razne vrste piva i vina, 110 vrsta koktela. Letnja bašta. Više o firmi Pub Dva psa

Hobi i sport

Prolećni radovi u bašti i živa ograda

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Imate dvorište i volite da je ono lepo uređeno, da bude vaš mali kutak za predah i uživanje? Prolećni radovi u bašti su ključni za celu godinu, a u njih možete uključiti sve članove porodice. Da biste se izdvojili od okoline i obezbedili svom dvorištu divan ukras, jednostavan za održavanje, tu je i čudesna, brzorastuća živa ograda, koju vam može obezbediti Sil Club.

Prolećni radovi u bašti


U vremenu sve većeg zagađivanja životne sredine i okruženja u kojem živimo, svaki doprinos očuvanju i unapređenju prirode je veliki i neprocenjiv. Svaka nova zelena površina, sadnica, biljka, parče travnjaka, učiniće našu okolinu humanijom, prijatnijom, zdravijom, lepšom, obezbediti svež izvor kiseonika.


Radovi u bašti - zabava za celu porodicu

Treba brinuti i o mladim naraštajima i šta njima ostavljamo, u kakvom će oni živeti okruženju. Takođe ih treba uputiti i naučiti kako da postupaju i kakav odnos da imaju prema biljkama i prirodi uopšte.

Proleće je idalan period kada sve ovo možemo da pretočimo u akciju i uradimo nešto konkretno po tom pitanju. Angažujmo celu porodicu, uključujući i najmlađe za radove u bašti, kao što su: orezivanje, kopanje, grabuljanje, setva, sadnja. Biće to odličan vid rekreacije i druženja za sve.

Treba već sada napraviti planove za predstojeću sezonu. Odrediti gde šta posaditi, gde nabaviti biljke, kako preurediti kutak za sedenje, a travnjaku vratiti sjaj... Možda treba dodati i neko novo stablo u zadnji deo dvorišta i time obezbediti hladovinu tokom letnjih dana u godinama koje su pred nama.


Najbolja živa ograda

Za ograde i paravane uvek je pravi izbor čudesna živa ograda. U ponudi rasadnika Sil Club su jednogodišnje i dvogodišnje sadnice čudesne žive ograde. Svaka od njih ima svojih prednosti, a Vi samo treba da vidite koja Vama više odgovara.

Živa ograda, Srbija


Kada kupite biljke u nekom od rasadnika, najčešće nemate nikakvu garanciju od proizvođača da li će se ona primiti i uspešno rasti. Sa jedne strane, to je i razumljivo, jer je u pitanju živ materijal, koji vrlo lako može da propadne, ali Sil Club svojim kupcima i članovima daje garanciju na sve kupljene sadnice i to na jednogodišnje - pet godina, a na dvogodišnje - osam godina. Proverite i uverite se u kvalitet sadnog materijala, koji se i svojom garancijom izdvaja od mnogih drugih na tržištu.

Poručene sadnice stižu na kućnu adresu krajem marta, odnosno početkom aprila zavisno od meteoroloških uslova, zajedno sa uputstvom za sadnju i kontaktom firme koja vam može u tome pomoći. Isporuka se obavlja na teritoriji cele Srbije.

Za kontakt podatke, cene sadnica žive ograde i više detalja o distribucionom centru, pogledajte prezentaciju Sil Club - čudesno žbunje.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas