Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Specijalna hirurška bolnica Parks - Dr Dragi

Specijalna hirurška bolnica, preoperativna priprema, operativno lečenje, postoperativna nega – abdominalna, plastična, vaskularna, dečija hirurgija, urologija. Više o firmi Specijalna hirurška bolnica Parks - Dr Dragi

Sintelon.RS doo

Tepisoni su kvalitetne tekstilne podne obloge za privatne, poslovne i javne prostore. Tepisoni od zida do zida i komadni tepisoni. Preko 200 vrsta dizajna. Više o firmi Sintelon.RS doo

DS Pneumatik doo – pneumatika i hidraulika

Rezervni delovi za pneumatiku i hidrauliku, prodaja po povoljnim cenama. Remont pneumatike i hidraulike. Pneumatski cilindri, priključci, razvodnici, creva itd. Više o firmi DS Pneumatik doo – pneumatika i hidraulika

Za lakše poslovanje

Projektovanje stambeno-poslovnih objekata i proizvodnih hala

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Bilo da ste investitor kojem je u fokusu gradnja poslovno-stambenih objekata, bilo da ste sportsko društvo kojem je potrebna izgradnja sportske sale ili, pak, vlasnik novog tržnog centra, hipermarketa, industrijske hale, pored Vaših, sigurni smo, sjajnih ideja, potrebno je imati neimara koji će sve to pretvoriti u žive i stvarne oblike. Projektni biro Neimar projekt čija je osnovna delatnost projektovanje i inženjering, iz matematike i geometrije izvlači umetnost.

Projektovanje sportskih sala i industrijskih objekata


Arhitektonski biroi su tu da Vam obezbede adekvatnu građevinsku dokumentaciju, legalizaciju, Idejni i Glavni projekat, kontrolu gradnje... Sve ono što je potrebno pre nego što se pristupi samoj gradnji.

Arhitekte i inženjeri Neimar projekta će Vam predložiti materijale, oblike, linije i konture, raspored prostorija, uklopiće garažna i parking mesta, osmisliće enterijer i eksterijer. Sledeći sasvim jednostavne geometrijske zakone, biće u stanju da naprave sve što poželite.

Projektovanje i izgradnja hipermarketa i tržnih centara


Projektovanje poslovnog prostora, industrijske hale ili hipermarketa je delikatan posao koji treba prepustiti nekome ko ima, ne samo tehničko i stručno znanje, već i dodatna znanja o onima koji će koristiti, boraviti, iznajmiti ili kupiti prostor čijoj gradnji ste pristupili.

To znači da će poslovni prostor ili javni i društveni objekat biti usklađen sa potrebama i željama Vaših klijenata što će Vam obezbediti mnogo bolje poslovanje. Npr. firma koja želi da iznajmi poslovni prostor, sigurno će izabrati novosagrađeni objekat koji ima prostrane poslovne kancelarije. Hipermarket zahteva mnogo parking mesta, sportska hala mnogo svetla, mnogo vazduha, dovoljno mesta za tribine.

Projektovanje poslovnih objekata


Mnogo je stvari o kojima možda čak i ne razmišljate, a bitne su za Vaš posao. Zato je tu biro za projektovanje sa raznovrsnim znanjima. Da biste obezbedili kvalitetno projektovanje stambeno-poslovnih objekata i proizvodnih hala pozovite Neimar projekt.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas