Oprema za stolare: iverica, sečenje, kantovanje, udvajanje, klizni mehanizmi, aluminijumski ramovi, dezenirano staklo, okovi. Izrada i montaža nameštaja.

Bap Promet 3.5 2 Dostavite Vašu Ocenu
3,50
OCENA
2
BROJ GLASOVA
14
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08-16H

Utorak

08-16H

Sreda

08-16H

Četvrtak

08-16H

Petak

08-16H

Subota

08-14H

Nedelja

-

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Bap Promet

Za uređenje stambenog i poslovnog prostora potrebno je puno truda, mašte i ideja. Nekad i nismo sigurni kako baš želimo da funkcionalno uredimo prostor u kojem živimo. Često nam je potrebno nečije mišljenje ili sugestija. Izrada nameštaja u Bap Prometu iz Futoga, nudi vam mogućnost da opremite prostor baš onako kako ste oduvek želeli.

Izložbeni salon nameštaja Bap Prometa, nalazi se na Novom Naselju, Partizanskih baza br.11 u Novom Sadu.

Izrada nameštaja po meri

Bap Promet bavi se projektovanjem, izradom i montažom nameštaja po meri prostora i želji kupca.

Sa idejom koju imate onako kako želite da uredite vaš prostor u domu, bilo da se radi o kuhinji ili prostoru gde najčešće boravite, dođite u naš salon i mi ćemo vam pomoći!

Izrada kuhinja po meri i želji kupca

Ako ste se odlučili da vaša kuhinja izgleda moderno a pritom i funkcionalno, osmislite i uz predlog i skice dizajnera u našem salonu zajedno sa vama kreiramo idejno rešenje. Idejno rešenje je proizvod vaših zahteva i naših sugestija.

Izrađujemo kuhinje u kombinaciji od bojenog ili furniranog medijapana, drveta, u kombinaciji sa staklom, aluminijumom i drugo. Uz upotrebu kvalitetnih materijala u kuhinje ugrađujemo prateći materijal kao što su: šarke, okov, klizači, sudopere, ručice, vešalice, dekorativno staklo. Okovi su odličnog kvaliteta, renomiranih svetskih proizvođača kao što su: BLUM, HAFELLE, GRASS, FGV i drugo.

Takođe, u našem izložbenom salonu pronaćićete sitnice koje ulepšavaju vaš stambeni ili poslovni prostor. Tako možete naći svu stolarsku opremu, sve potrebne delove za nameštaj, ali i gotove proizvode za vaš prostor u kojem boravite.

Izrada nameštaja od pločastih materijala

U Bap Prometu izrađujemo nameštaj od pločastih materijala kao što je:

  • nameštaj od iverice

  • nameštaj od univera (oplemenjene iverice)

  • nameštaj od medijapana

  • nameštaj od drveta

Svaki komad nameštaja koji god vam zatreba za opremanje stambeng i poslovnog prostora, Bap Promet stoji vam na usluzi. Možda vašoj trpezariji nedostaju sto i stolice, ili ugaona garnitura u dnevnoj sobi? Da li vam treba funkcionalan garderober ili neki drugi komad nameštaja? Bap Promet je tu da vam pomogne i da svaki komad nameštaja donese na željenju adresu i montira.

Izrada nameštaja za poslovni prostor

Opremanje poslovnog prostora je veliki izazov. Treba stvoriti okruženje u kojem ćete se vi, vaši zaposleni i klijenti osećati prijatno.

Bap Promet izrađuje i oprema vaš poslovni prostor, bilo da se radi o kancelariji, baru kafiću, hotelu ili drugom poslovnom prostoru.

Takođe, u našem izložbenom prostoru pronaćićete kancelarijske stolice, radne fotelje, pisaće i kompjuterske stolove i drugi nameštaj.

Na nameštaj koji izrađujemo i prodajemo našim kupcima dajemo garanciju.

Obradujte sebe i svoj stambeni ili poslovni prostor nameštajem iz Bap Prometa!

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Nadežda 19. августа 2018. 21:17
Vaša ocena

Super ste! Sve pohvale!

Jovanka i Kosta 19. августа 2018. 21:15
Vaša ocena

Sve pohvale, ovde možete poručiti kuhinju o kojoj ste oduvek maštali.