Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Kozmetički salon Ivana

Kozmetički salon u Novom Sadu. Kozmetički tretmani lica, anticelulit program, depilacija, pedikir, manikir, masaža. Tretman lica 24-karatnim zlatom. Više o firmi Kozmetički salon Ivana

Auto servis Banjac - auto mehanika i dijagnostika

U auto servisu Banjac se radi autodijagnostika, automehanika, veliki i mali servis, popravka menjača, popravka motora, autoelektronika, popravka VP Bosch pumpe. Više o firmi Auto servis Banjac - auto mehanika i dijagnostika

ArtFizio - ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju ArtFizio je prva ordinacija u Vojvodini koja nudi shockwave terapiju radijalnim talasima. Više o firmi ArtFizio - ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

Za porodicu

Proizvodi od kože

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

U potrazi ste za povoljnim, a kvalitetnim proizvodima od kože? Ne morate ići u Grčku ili Tursku da biste prošli jeftino, jer će Vas prijatno iznenaditi cene kožnih predmeta domaće radinosti, čiji je kvalitet proveren i potvrđen. U radionici Iguana, čija je delatnost proizvodnja kožne galanterije, svakodnevno nastaju prelepi kožni kaiševi, kožne torbe, kožni novčanici, privesci i ostala galanterija.

Proizvodi od kože


Svi predmeti od kože u ovoj radionici prave se ručno, sa puno ljubavi i kreativnosti. U Iguani su spremni da izađu u susret Vašim željama i naprave kožni predmet na onaj način kako ste Vi to zamislili. Dovoljno je da opišete zamišljeni proizvod, odaberete boju, model, donesete fotografiju... Bićete fascinirani rezultatom.

Tradicija proizvodnje predmeta od kože, duga preko 40 godina, kao i veoma duga garancija koju prilikom kupovine dobijate, obećavaju da će kožni proizvodi koje odaberete dugo trajati.

Kožni privesci


Vrsna izrada i moderan dizajn učiniće Vas ponosnim vlasnikom kvalitetne kožne tašne, izdržljivog kožnog ranca, zanimljivog kožnog kaiša... Ovde ćete naći i lepe i vredne poklone za svoje najmilije, kao i znake pažnje i poštovanja prema poslovnim saradnicima. Čak i Vašeg ljubimca možete počastiti kožnim povocem ili ogrlicom.

Budite elegantni, savremeni i originalni, odabravši nešto iz bogatog proizvodnog asortimana radionice Iguana, čiji proizvodi od kože mame domaće i strane kupce i predstavljaju kvalitetan srpski brend.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas