Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Stomatološka ordinacija AB dr Idrizović

Stomatološka ordinacija u Novom Sadu, kvalitetne stomatološke usluge uz maksimalnu bezbolnost. Protetika, dečija stomatologija, lečenje parodontopatije itd. Više o firmi Stomatološka ordinacija AB dr Idrizović

BabyStar - platnene pelene, marame i nosiljke za nošenje beba

Izrada modernih platnenih pelena, marame za nošenje beba, Mei Tai nosiljke za bebe, zaštitne gaćice, višekratni tuferi za mame doilje, krpice za brisanje. Više o firmi BabyStar - platnene pelene, marame i nosiljke za nošenje beba

Yeezus - unikatne majice sa slikom

Unikatne ručno radjene majice, haljine, duksevi sa slikom. Garderoba može biti prskana tekstilnim bojama, cepana, sa motivima kostura, Indijanaca, Buldoga... Više o firmi Yeezus - unikatne majice sa slikom

Praznici i slavlja

Proizvodi od kože - idealan poklon

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

U današnje vreme odabrati lep i koristan poklon, koji pritom nije preskup, pravi je izazov. Poklanjati samo da bi se reklo da ste poklonili nije nimalo in - Vama stvara bespotreban trošak, a onom kome poklanjate gomila još jednu bespotrebnu stvar koja će sakupljati prašinu ili biti prosleđena dalje... Kao i u svemu, i u darivanju postoje neprevaziđene stvari, koje plene jednostavnošću,lepotom i upotrebnom vrednošću, a to su kožni proizvodi.

Proizvodi od kože, Iguana


Proizvodi od kože oduševiće svakog, bez obzira kojeg je pola i kojoj generaciji pripada, a zahvaljujući veleprodaji i maloprodaji Iguana, u Novom Sadu i Beogradu, njihova cena može biti i više nego povoljna!


Pokloni za muškarca

Mnogi će se složiti da muškarcima nije baš jednostavno odabrati adekvatan poklon. Neki tvrde da je izbor poklona za muškarce mnogo manji od izbora poklona za žene, drugi će tvrditi da je dijapazon proizvoda koji su muškarcima potrebni znatno sužen, pa je samim tim i ponuda manja. Kako god bilo, važnim muškarcima u Vašem životu poklanjate za rođendan, Novu godinu, godišnjicu, Dan zaljubljenih... ali i punoletstvo, maturu, upis na fakultet, diplomski...

Pokloni za muškarca


Umesto da se odlučite za nešto u šta niste sigurni da li će mu se dopasti, odaberite proverenu varijantu. Kako Vam zvuči muška kožna torbica, poslovna tašna ili kožni ranac? Šta kažete na kožni novčanik, kožni kaiš ili kožni privezak? Neprolazan kvalitet i stil kožnih proizvoda oduševiće svakog muškarca, a ovi poklone koristiće rado i dugo.


Pokloni za ženu

Pripadnice nežnijeg pola obožavaju poklone i njih će najčešće obradovati i sitnice, ako su od srca. U ogromnoj ponudi poklona za nju, zašto joj ne biste posvetili nešto bezvremeno jako i lepo, pokazavši joj koliko Vam znači? Bila ona curica od 16 godina, zrela poslovna žena ili ponosna baka, nema sumnje da će joj poklon od kože biti više nego koristan i drag!

Pokloni za ženu, kožni pokloni


Ženska kožna tašna, kožni ranac, kaiš, novčanik ili futrola za naočare svakoj dami biće predivna uspomena na Vas, a pritom odlična dopuna njenom postojećem asesoaru.

Iguana proizvodi izutzetno kvalitetne i dopadljive proizvode od kože, po vrlo prihvatljivim cenama. Svi kožni predmeti su ručno rađeni, sa tradicijom od preko 40 godina. Sva kožna galanterija može da se izradi i prema Vašem dizajnu ili fotografiji.

Ukoliko biste voleli da poklon za Vaše voljene budu ovi kvalitetni i privlačni proizvodi od kože, Iguana je tu da Vam ponudi najbolje.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas