Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Knjigovodstvena agencija Agronova doo:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Knjigovodstvena agencija Agronova doo

Adresa: Stevana Čalenića 4, 21000 Novi Sad
Telefon: 063 52 38 17; 021 63 93 880PROGRAMI ZA KNJIGOVODSTVO

Knjigovodstvena agencija Agronova će Vam obezbediti jednostavno praćenje poslovanja nakon  upoznavanja sa softverom za knjigovodstvo koje uspešno distribuiraju već dugi niz godina. Programi za knjigovodstvo su veoma jednostavni i praktični. U zavisnosti od Vaših potreba, kao i Vašeg budžeta, možete odabrati odgovarajući poslovni paket.

Agencija za knjigovodstvo Agronova


Upotreba programa za knjigovodstvo je jednostavna i laka, a u njemu se nalaze sve neophodne funkcije vezane za promet robe, kalkulacije, izlazne račune, KEPU knjigu, kartice kupaca i dobavljača, kao i sve obračune. Sve je umreženo, bez obzira koliko imate veleprodaja, prodavnica ili poslovnica. Ovo je pravo rešenje za Vaše lakše poslovanje, sa podrškom od 24 časa.

Agencija za knjigovodstvo Agronova


Knjigovođa dolazi kod Vas periodično i za pet minuta preuzima potrebne podatke iz računara na USB i odlazi da obavi svoje knjigovodstvene usluge. I to je to. Sve podatke u vezi sa prometom sami unosite, sami pratite i analizirate, ili po dogovoru.

Saradnja sa knjigovodstvenom agencijom Agronova, može biti u nekoliko varijanti. Možete koristiti  njihove usluge knjigovodstva, ako želite možete od njih samo da kupite knjigovodstveni program, a takođe, možete rešiti sve računovodstvene zadatke kupovinom knjigovodstvenog programa i korišćenjem knjigovodstvenih usluga od Agronove. Uz dogovor, sve je moguće, tako i uspešna poslovna saradnja.

Česte posete agenciji zaista opterećuju i oduzimaju puno vremena. Agronovin poslovni softver je softversko rešenje koje štedi i vreme i novac. Praktičan i automatizovan program za knjigovodstvo smanjiće Vam odlaske kod knjigovođe i obezbediti potpuni sklad u dokumentima, ako postanete njihov klijent.

Bilo da ste tek otvorili firmu ili nameravate da nabavite program za knjigovodstvo, kontaktirajte agenciju za knjigovodstvo Agronova.


Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas