Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Caffe club Cuba Libre

Caffe club Cuba Libre, noćni klub, mesto za provod u Novom Sadu, 7 dana u nedelji. Live nastupi, muzika, kokteli, rumovi, rakije. Više o firmi Caffe club Cuba Libre

My Home Company doo

Proizvodnja i prodaja montažnih kuća. Montažne kuće, termo i zvučna izolacija, ušteda energije do 70%, ključ u ruke. Čvrsta gradnja - zidane niskoenergetske kuće. Više o firmi My Home Company doo

Club Reset

Club Reset u Sremskoj Kamenici, mesto za obeležavanje važnih događaja i posebnih trenutaka koji se pamte. Venčanja, krštenja, rođendana, korporativni događaji. Više o firmi Club Reset

Za lakše poslovanje

Program za vođenje maloprodaje

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Softverski programi danas su neophodmi za poslovanje svake firme, pa tako i maloprodaje. Dobar program za maloprodaju olakšava sam posao, kao i vođenje evidencije i nezamenjiv je saveznik u  svakodnevnom radu. Firma Bus Computers, koja se nalazi u Novom Sadu, razvila je softver za maloprodaju CashIT, koji nude po izuzetno povoljnim uslovima.

Program za maloprodaju, softver za maloprodaju


Software za maloprodaje CashIT urađen je po postojećim standardima projektovanja i programiranja, prilagođen za umreženi rad računara, bilo da je pristup u sklopu lokalne ili javne mreže, a koji odgovara postojećim zakonskim propisima.


Program za finansije

Softver za finansije podrazumeva katalog poslovnih partnera sa svim važnim podacima, formiranje, štampu i pregled faktura na osnovu prijemnice/otpremnice, zatvaranje obaveza i potraživanja  (zatvaranje faktura - računa preko izvoda i blagajne), pregled dugovanja, potraživanja, kartice kupca-dobavljača, otvorene stavke, ostvarenu prodaju i nabavku (pregled po količini i iznosu)

Program za vođenje maloprodaje


Program za robno-materijalno knjigovodstvo
    
U ovaj modul spadaju katalog artikala po artiklima, cenama, robnim grupama, magacinima, kartica artikla, izveštaji o prodaji artikala po proizvođaču, kategoriji, podkategoriji, komitentu, ulazne kalkulacije, nivelacije automatske i ručne, interni prenosi iz magacina.


Program za fiskalne kase

Softver za fiskalne kase obuhvata štampanje fiskalnih računa, unos i kontrola dnevnih fiskalnih izveštaja,  dnevni izveštaj i presek stanja iz programa, rad sa različitim fiskalnim kasama, direktno punjenje kase novim artiklima, promene cena artikala u kasi, štampanje nalepnica sa cenama i barkodovima, štampanje deklaracija, restoranski mod, apoteke itd.


Ukoliko Vas zanima kvalitetan, a povoljan softver za vođenje prodavnice, Bus Computers je rad da Vam pomogne.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas