Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Trio Motors - servis japanskih i korejskih vozila

Servis japanskih i korejskih vozila, prodaja terenskih vozila marke ISUZU i teretnih vozila marke DFSK, prodaja auto delova za japanska i korejska vozila. Više o firmi Trio Motors - servis japanskih i korejskih vozila

Dermatovenerološka ordinacija Lugonja cosmedics

Dermatološki pregled i lečenje kožnih bolesti. Estetska dermatologija: laserski tretmani, mezoterapija, lipoliza. Dermoskopija, dermatohirurgija, medical spa. Više o firmi Dermatovenerološka ordinacija Lugonja cosmedics

Parketar Đukić szr - parketarske usluge

Parket servis, parketari u Novom Sadu. Parketarske usluge: postavljanje novog parketa, hoblovanje starog parketa, postavljanje laminata, izrada mozaika. Više o firmi Parketar Đukić szr - parketarske usluge

Zdravlje i lepota

Profesionalni pirsing u Novom Sadu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Bušenje pupka, obrve, nosa ili jezika odavno je postalo pravi hit i kod nas. Više nije retkost da na ulicama vidite minđušicu koja krasi neki od nabrojanih delova tela. Kada imate razvijen sopstveni stil oblačenja i ponašanja, ovi detalji dodatno upotpunjavaju Vašu originalnost. Ipak, važno je napomenuti da je zbog bezbednosti Vašeg zdravlja neophodno da pirsing obavi stručno lice, koje radi sa sterilisanim priborom i poštuje propisane evropske standarde body piercinga.

Profesionalni pirsing, Novi Sad


Bušenje određenog dela tela i postavljajnje minđušice u njega mnogima je estetski privlačno, ali može da predstavlja veliku opasnost ukoliko se poveri nestručnom licu. Pre bušenja, potrebna je analiza mesta i odabir nakita za pirsing, kako bi body piercing bio urađen što kvalitetnije i bez ožiljaka.

Pirsing studio u Novom Sadu American Way već decenijama nudi sve vrste pirsinga i striktno se pridržava svih propisanih normi. Obzirom da nakit za pirsing mora biti od medicinskog titanijuma ili implanta čelika, u ovom pirsing studiju se koristi visokokvalitetni nakit za pirsing Wild Cat. Izrada pirsinga, odnosno bušenje pupka, nosa, usne, jezika, uha i obrve obavlja se iglama za jednokratnu upotrebu, a ostali pribor za piercing se medicinski steriliše.

Pirsing na puipku, bušenje pupka, Novi Sad


Pirsing na pupku posebno je atraktivan u letnjem periodu - na plaži, u izlascima, na druženjima po baštama, ovaj zanimljiv modni detalj posebno privlači pažnju. Pirsing na obrvi nije ništa manje uočljiv i velikom broju ljudi se dopada ona mala doza bunta, ali i seksipila, koje ovaj pirsing nosi. Sigurno ste primetili kako pirsing na nosu ili usni na određeni način pojačava karakterne crte lica, dok je pirsing na jeziku najčešće izbor avanturista.

Za koji god pirsing da se odlučite, najpre se posavetujte sa iskusnim stručnjakom, koji će učiniti sve da dobijete pirsing kakav zamišljate, a da ne bude neželjenih efekata. Ukoliko Vas interesuje profesionalni pirsing, pirsing studio American Way, Novi Sad, pružiće Vam estetiku, kvalitet i sigurnost.
 


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas