Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Tapetarija Maki doo

Tapaciranje i restauracija kućnog i kancelarijskog nameštaja, vrata, unutrašnjosti automobila na štofovima, eko koži i prirodnoj koži. Prodavnica mebl štofova. Više o firmi Tapetarija Maki doo

Mobilsistemi doo - mobilni toaleti

Mobilni toaleti, VIP i stambeni kontejneri, montažna klizališta, tuševi. Iznajmljivanje, transport, opremanje, servisiranje i održavanje toaleta i kontejnera. Više o firmi Mobilsistemi doo - mobilni toaleti

Parketar Đukić szr - parketarske usluge

Parket servis, parketari u Novom Sadu. Parketarske usluge: postavljanje novog parketa, hoblovanje starog parketa, postavljanje laminata, izrada mozaika. Više o firmi Parketar Đukić szr - parketarske usluge

Za lakše poslovanje

Profesionalne uniforme – autentičan izgled vaših zaposlenih

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Zaposleni u mnogim ugostiteljskim objektima poput luksuznih hotela, predivnih restorana i modernih kafića izgledaju veoma elegantno i lepo. Njihova profeisonalna uniforma ističe njihovu eleganciju i uredan izgled. Uniforme su izrađene od veoma kvalitethnih materijala i tkanine koje prijaju koži a dizajn i modna linija posebno ističe njihovu eleganciju. Predstavljamo vam člana privrede VirtualnogGrada firmu Monarh doo iz Veternika. Glavna delatnost firme je izrada tekstilnih odevnih predmeta i opreme za ugostiteljske objekte, a pored toga nude usluge dizajniranja, izrade veza ili štampe loga firme.

Svojim višegodišnjim iskustvom u B2B poslovanju, i velikim brojem zadovoljnih klijenata, firma Monarh na tržište je predstavila široku lepezu svojih proizvoda kao što su:

  • Košulje
  • Kecelje
  • Polo majice, duksevi, trenerke
  • Profesionalne uniforme
  • Kuvarske uniforme i bluze
  • Kuvarske kape 
  • Bade mantili i peškiri
  • Program za hotele i restorane, i ostalo

Ukoliko želite da vaši zaposleni u ugostiteljskim objektima izgledaju posebno i autentično, u firmi Monarh zajedno sa timom dizajnera možete uraditi idejna rešenja za uniforme koje će poneti vaše zaposleno osoblje. Dizajn je poseban a modeli se izrađuju po želji klijenata. Kompjuterskim programom za 3D modelovanje klijentima se omogućava stalni uvid u toku proizvodnje, tako da su moguće i korekcije kako bi na kraju iz proizvodnje izašle uniforme po vašoj želji.

Modeli reklamnih košulja i majica urađene su prema svrsi kojoj treba da posluže. Letnja kolekcija izrađena je od laganih i kvalitetnih materijala, tako da koža u toplim letnjim danima može nesmetano da diše. Zimska kolekcija izrađena je od materijala koji čuvaju toplotu. Takođe, Monarh nudi i veliki izbogr boja, dezena i modela ženske i muške uniforme.

Svakako, Monarh nije zaboravio ni na proizvodnju konobarskih kecelja, kuvarskih jakni, košulja i kuvarskih kapa. Reklamne trenerke za sportske klubove, radni mantili za hotele, banje i bolnice, kao i apotekarski matili i pantalone, sastavni su deo proizvodnje kojim se bavi ova firma. Za uređenje baštenskih objekata tu su i veoma moderno dizajnirane sedalice za baštenske stolice, navlake za stolice i promotivni proizvodi od tekstila.

Za poseban i autentičan izgled radnih uniformi za vaše zaposlene, firma Monarh sarađuje sa eminentnim radionicama koje nude usluge veza i štampe. Tako, da na odevnim predmetima mogu biti urađene razne aplikacije i logo vaše firme.


Učinite da zaposleni u Vašim ugostiteljskim objektima budu zadovoljni radeći u moderno dizajniranim uniformama, da klijenti koji dolaze u vaše ugostiteljske objekte primete da ste sasvim drugačiji od ostalih, jer ste idejna rešenja, modele i dizajn upravo pronašli na stranicama firme Monarh doo Veternik.
 


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas