Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

ShiponS ad - prodaja bele tehnike

Veleprodaja i maloprodaja bele tehnike. Bela tehnika: peći, veš mašine, zamrzivači, frižideri, televizori, kućni aparati, elektroinstalacioni materijal. Više o firmi ShiponS ad - prodaja bele tehnike

Psihološko savetovalište Psychogenesis

Psihološko savetovalište Psychogenesis u Novom Sadu, usluge obavlja psiholog i psihoterapeut. Psihoterapija i savetovanje, psihodijagnostika. Više o firmi Psihološko savetovalište Psychogenesis

SZR Bravarija Mušicki

Izrada svih vrsta metalnih konstrukcija kao što su: hale, kapije, ograde, stepeništa, terase, police, regali. Uslužno savijanje, sečenje plazmom i izrada cevi. Više o firmi SZR Bravarija Mušicki

Za lakše poslovanje

Profesionalna šminka

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Ponuda Alexandar cosmetics-a je prilika da svojim klijentima pružite mnogo više nego do sada, a da usluga ostane vrhunska i besprekorna. Obezbedite kvalitetnu a pristupačnu profesionalnu šminku.

Profesionalna šminka


NYX Cosmetics predstavlja jedinstvenu kolekciju profesionalne šminke za specijalne prilike, sa akcentom na selekciji trendy nijansi i artikala, namenjenih svakodnevnoj upotrebi. Žene koje žele da se osećaju snažno, sexi i samouvereno, a ujedno da istaknu svoju lepotu, ženstvenost i da zablistaju u svakoj prilici, NYX je savršena kozmetika. NYX je u antičkoj grčkoj mitologiji bila boginja koja je vladala noću i uvek je bila prikazivana kao figura izuzetne snage i lepote.

Veoma bogati pigmenti i visoko isplativi proizvodi vrhunskog kvaliteta postavili su NYX na jedan poseban nivo i izdvojili ga kao jedan od najprodavanijih brendova i lidera u masovnoj industriji lepote. NYX Professional Make Up je nastao u srcu sunčanog Los Anđelesa, gde se nalazi i sedište kompanije, a dostupan je u preko 40 zemalja širom sveta. Ova kozmetička linija osnovana je 1999. godine od strane mlade preduzetnice Toni Ko, koja je od malena želela da stvori liniju kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cenama. NYX je kompanija koja se najbrže razvila u Americi, u veoma kratkom periodu, zahvaljujuci kvalitetu.

U čemu je caka? NYX nudi najbolji kvalitet kozmetike po pristupačnim cenama. Kupovina šminke je mnogim ženama slaba tačka, ali sa NYX-om više nema osećaja krivice. Ultra moderna i vrhunski stilizovana pakovanja, u kombinaciji sa ogromnom selekcijom visoko pigmentisanih nijansi, privukli su mnogobrojne vrhunske Make Up majstore i sofisticirane Make Up umetnike, a NYX je postao favorit u njihovim Make Up paletama.

NYX Cosmetics je sada poznat širom sveta profesionalnim šminkerima, poznatim stilistima i mnogim ljubiteljima modernog, urbanog stila, kao profesionalna linija kozmetike za šminkanje sa najširom paletom nijansi.

Ukoliko želite da nabavite vrhunsku šminku, posetite Alexandar cosmetics.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas