Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Hotel Ile De France

Hotel raspolaže sa 14 apartmana, ekskluzivno opremljenih, sa francuskim ležajima. Klima, TV kablovska, internet, parking, video nadzor. Doručak - švedski sto. Više o firmi Hotel Ile De France

Stomatološka ordinacija Gorddent

Lečenje bolesti zuba, dečija stomatologija, protetika, lečenje paradontoze,oralna hirurgija, ortidincija, estetska stomatologija. Više o firmi Stomatološka ordinacija Gorddent

Žikić D - ginekološka ordinacija

Ginekološka ordinacija Žikić D nudi sve vrste usluga iz oblasti ginekologije, akušerstva, prenatalnog skrininga i sfere ginekološke onkologije. Više o firmi Žikić D - ginekološka ordinacija

Hobi i sport

Prodavnica nautičke opreme i u Beogradu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Pored Novog Sada, i u Beogradu će postojati kutak u kojem ćete pronaći sve što vam treba, ukoliko vas zanima nautička oprema za čamce, brodove, glisere, skutere, gumeni čamci i kajaci, prohromski šrafovi i sva roba koja je potrebna za kvalitetan boravak na vodi. Prodavnica Gros Inox otvara svoj maloprodajni objekat i u Beogradu!

Nautička oprema, čamci, Beograd


Lokacija nove prodavnice je Novi Beograd, u ulici Dzona Kenedija 14. Zvanično otvaranje maloprodajnog objekta je 9. aprila 2016. godine, u 12 časova.

Kao što su dugogodišnji zadovoljni kupci već navikli, Gros Inox će u svojoj ponudi imati velik asortiman robe, odmah dostupan kupcima, po odličnoj ceni.

U lokalu će, pored nautičke opreme, moći da se kupe i Tohatsu vanbrodski motori, Zodiac gumeni čamci, kajaci, Deeper smart fishfinder, MaFra tečnosti za održavanje plovila, Vitrifrigo frižideri za brodove, kao i šrafovska roba.

Brodovi, gliseri, čamci, kajaci


Ova prodavnica nautičke opreme u Beogradu biće još veća i podjednako opremljena od postojeće prodavnice u Novom Sadu.

Stiglo je lepo vreme i sada je pravi momenat da pripremite svoje čamce za plovidbu i uživanje na vodi. Da biste videli kompletnu ponudu ove prodavnice, kao i sve kontakt podatke, pogledajte prezentaciju Gros Inox doo - nautička oprema i prodaja čamaca.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas