Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

PanonSoft doo

Razvoj ciljeva i funkcija sajta, izrada poslovnih sajtova, implementacija poslovnih funkcija sajta, mera i analiza poslovnih rezultata sajta. Konsultantske usluge radi poboljšanja Više o firmi PanonSoft doo

Zanatsko obrazovni centar Adžija

Obuke i kursevi. Neformalno obrazovanje za odrasle. Zanatski kursevi. Škola stranih jezika. Kursevi računara i lepote. Diplome priznate u Srbiji i inostranstvu. Više o firmi Zanatsko obrazovni centar Adžija

Srednja saobraćajna škola u Novom Sadu

Srednja saobraćajna škola u Novom Sadu, trogodišnje i četvorogodišnje školovanje, prekvalifikacija, dokvalifikacija i specijalizacija za vozače motornih vozila. Više o firmi Srednja saobraćajna škola u Novom Sadu

Hobi i sport

Prodavnica nautičke opreme i u Beogradu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Pored Novog Sada, i u Beogradu će postojati kutak u kojem ćete pronaći sve što vam treba, ukoliko vas zanima nautička oprema za čamce, brodove, glisere, skutere, gumeni čamci i kajaci, prohromski šrafovi i sva roba koja je potrebna za kvalitetan boravak na vodi. Prodavnica Gros Inox otvara svoj maloprodajni objekat i u Beogradu!

Nautička oprema, čamci, Beograd


Lokacija nove prodavnice je Novi Beograd, u ulici Dzona Kenedija 14. Zvanično otvaranje maloprodajnog objekta je 9. aprila 2016. godine, u 12 časova.

Kao što su dugogodišnji zadovoljni kupci već navikli, Gros Inox će u svojoj ponudi imati velik asortiman robe, odmah dostupan kupcima, po odličnoj ceni.

U lokalu će, pored nautičke opreme, moći da se kupe i Tohatsu vanbrodski motori, Zodiac gumeni čamci, kajaci, Deeper smart fishfinder, MaFra tečnosti za održavanje plovila, Vitrifrigo frižideri za brodove, kao i šrafovska roba.

Brodovi, gliseri, čamci, kajaci


Ova prodavnica nautičke opreme u Beogradu biće još veća i podjednako opremljena od postojeće prodavnice u Novom Sadu.

Stiglo je lepo vreme i sada je pravi momenat da pripremite svoje čamce za plovidbu i uživanje na vodi. Da biste videli kompletnu ponudu ove prodavnice, kao i sve kontakt podatke, pogledajte prezentaciju Gros Inox doo - nautička oprema i prodaja čamaca.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas