Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Bourjois - kozmetički salon

Kozmetički tretmani, lečenje akni, čišćenje lica bez bola i crvenila, tretmani protiv bora, nega lica i tela, masaža, mezoterapija, uvećanje usana, botox. Više o firmi Bourjois - kozmetički salon

DaF-PERFEKT - škola nemačkog jezika

DaF-PERFEKT, škola nemačkog jezika, kursevi za decu i odrasle, poslovni nemački. Pripremna nastava za sticanje ÖSD diplome i usluge prevođenja sa nemačkog. Više o firmi DaF-PERFEKT - škola nemačkog jezika

Stomatološka ordinacija dr Potran

Kvalitetne stomatološke usluge u Bačkom Petrovcu - plombiranje zuba, lečenje paradontopatije, zubne proteze, zubna kruna, kompozitni kočić, beljenje zuba. Više o firmi Stomatološka ordinacija dr Potran

Za kuću i stan

Prodaja zavesa

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Šta je to što kutku za stanovanje daje završnu reč? Ono što ostavlja lični pečat nakon što se nabave nameštaj i tehnički uređaji? Zavese, koje uokviruju svaku prostoriju stana, najbolje mogu da dočaraju atmosferu koju ste zamislili. Salon zavesa Firange pružiće Vam pravo bogatstvo modela, vrsta, materijala, dezena... Postignite upečatljiv efekat pravim izborom zavese, tapete i mebl štofa.

Prodaja zavesa, Novi Sad


Zavese za prozore danas pružaju mnogo više od zaklona od svetlosti i tuđih pogleda. Kada se adekvatno odaberu zavese za stan koje odgovaraju prostoriji, one joj daju dubinu, konačan izgled i emociju. U zavisnosti da li su Vam potrebne zavese za sobe (dečiju, spavaću, dnevnu) ili zavese za kuhinju, da li želite da postignete vedri porodični ambijent, punu živopisnih boja, ili ste ljubitelj rafinirane svedenosti, ovde ćete dobiti najbolje ideje i predloge.

Ovde Vas čeka preko 20. 000 uzoraka zavesa iz Španije, Slovenije, Belgije i Nemačke. Kvalitetne, savršeno dizajnirane, ove zavese poseduju i sertifikat o nezapaljivosti.

Zavese za stan


Kako biste od svog doma napravili nešto zaista posebno, u Firangama preporučuju kombinovanje ili čak isti dizajn zavesa, tapeta i mebl štofa. Da biste tačno znali šta će Vašem stanu odgovarati, ekipa iz salona će Vas posetiti sa uzorcima. Nakon što se obavi odabir i prodaja zavesa, merenje, šivenje i montaža su njihov deo posla.

Pored fantastičnih zavesa, tu su i praktični sistemi za zavese, garnišne, mebl štofovi, parketi i podovi i tapete. Za svaki proizvod dobićete objašnjenje i savet.

Uredite stan na originalan način, uz zavese iz salona zavesa Firange.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas