Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Korać R doo - štampane samolepljive trake

Proizvodnja i štampa selotejp traka. Štampane samolepljive trake za pakovanje, obeležavanje, lepljenje, reklamu, protiv klizanja. Veleprodaja opreme za farbare. Više o firmi Korać R doo - štampane samolepljive trake

Knjigovodstvena agencija Super Saldo

Knjigovodstvene usluge za preduzeća i preduzetnike: osnivanje privrednog društva, vođenje poslovnih knjiga i evidencija, obračuni plata, besplatno savetovanje. Više o firmi Knjigovodstvena agencija Super Saldo

Rođendaonica Sky Club

Rođendaonice Novi Sad - Rođendaonice Sky Club 1 i 2 - rođendani za decu od 1 do 10 godina. Sky Gaming centar - PC igraonica i rođendaonica za tinejdžere. Više o firmi Rođendaonica Sky Club

Za kuću i stan

Prodaja stanova u Temerinskoj ulici

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Zanima Vas kupovina stana ili poslovnog prostora? Idealan izbor za Vas može da bude kvalitetan, useljiv poslovno-stambeni objekat u Temerinskoj ulici broj 154, građevinske firme Dinamika.
VirtualniGrad
U ponudi su stanovi svih veličina: garsonjere i stanovi od 25 do 85 m2, kao i dupleksi. To je garancija da će onome ko se odluči za stambeni prostor u ovom objektu, stil života biti zadovoljen, bez obzira na to da li je u pitanju samac, bračni par ili velika porodica sa više generacija.

Stanovi u ovoj zgradi biće interesantni onima kojima je u planu kupovina nekretnine preko subvencionisanih kredita, jer su ispunjeni svi potrebni uslovi. Takođe, možete biti sigurni da je stan koji kupujete savršen za dugogodišnji porodični život, jer se na kvalitetu nije štedelo, pa su zidovi, stolarija, termoizolacija, parketi i keramika od najkvalitetnijih materijala.

Lep i prostran poslovni prostor, veličine 200 m2, nalazi se u prizemlju zgrade, dok je jedan još veći, od 280 m2, smešten na spratu. Lokacija je odlična za smeštanje firme, pa će samim tim ova ponuda biti privlačna vlasnicima preduzeća.

Kada je u pitanju izvođenje građevinskih radova, investiranje i izgradnja ili prodaja stanova, potreban Vam je pouzdan izvođač i investitor, kojem možete da verujete. Za miran porodični i poslovni život, idealan prostor obezbediće Vam građevinska firma Dinamika.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas