Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Sil Club - čudesno žbunje

Čudesno žbunje, prodaja sadnica. Listopadna biljka turkmenistanski sil (Ulmus pumila ssp.arborea). Idealna živa ograda koja raste godišnje i do 1.2-1.4 metra. Više o firmi Sil Club - čudesno žbunje

BabyStar - platnene pelene, marame i nosiljke za nošenje beba

Izrada modernih platnenih pelena, marame za nošenje beba, Mei Tai nosiljke za bebe, zaštitne gaćice, višekratni tuferi za mame doilje, krpice za brisanje. Više o firmi BabyStar - platnene pelene, marame i nosiljke za nošenje beba

Dunđerov - transport, kombi prevoz

Dunđerov-transport, kombi prevoz iz Futoga. Prevoz kvarljive i ne kvarljive robe, selidbe, prevoz građevinskog materijala, prevoz otpadnog materijala. Više o firmi Dunđerov - transport, kombi prevoz

Za kancelariju

Prodaja softvera Acronis

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Prodaja softvera Acronis obogatila je dosadašnju ponudu firme Optronics, koju čine Kaspersky antivirusna zaštita, umrežavanje računara i fiber optičke komunikacione mreže. Softveri Acronis se jednostavno koriste za bezbednosna rešenja, za backup i za recovery podataka, u fizičkom, virtuelnom i cloud okruženju.

Softveri Acronis, prodaja


Kompanija Acronis je vodeći dobavljač softverskih proizvoda i ima preko 2,5 miliona kućnih i više stotina hiljada poslovnih korisnika, kojima obezbeđuje zaštitu podataka za različite namene. Patentirana tehnologija disk imaging-a omogućava zaštitu podataka, tako da sa Acronisovim softverima korisnici štite svoje digitalne informacije, održavaju kontinuitet poslovanja i smanjuju vreme otkaza sistema.


True Image Home 2011

Acronis True Image Home 2012 obezbeđuje sve Vaše podatke, uključujući fotografije, video zapise, muziku, dokumente i aplikacije. Sačuvani podaci se mogu brzo oporaviti u slučaju bilo kakvog neželjenog incidenta. Ovaj program ne samo da čuva Vaše podatke, nego ih u toku oporavka vraća u iste foldere, oporavlja Vaše aplikacije i operativni sistem, oporavlja korišćenje istih ikona i prečica. Pored toga omogućena je sinhronizacija između više računara, kao i opcioni online-backup dodatni vid zaštite.


ACRONIS – Back&Recovery 11 Advanced Workstation

Ovaj softverski paket obezbeđuje čuvanje podataka i image-a na diskovima i disaster recovery sajtovima za desktop i laptop računare sa centralizovanim upravljanjem. Korisnici mogu sami izvršiti oporavak iz svoje Acronis Secure Zone dok su na putu, a integralni sistem zaštite podataka pomaže zaštiti intelektualne svojine koja je na individualnim računarima.

Acronis pravi snimke diska koristeći patentiranu tehnologiju disk imaging-a, čime se umanjuje uticaj na krajnjeg korisnika i omogućava nesmetan rad. Oporavak se može odnositi na pojedinačne fajlove i/ili foldere, kao i na ceo image koji sadrži operativni system, aplikacije i podatke. Mobilni korisnici mogu oporaviti svoje mašine sa USB HDD ili iz Acronis Secure Zone ili boot-ovanjem Startup Recovery Manager.


Disk Director 11 Home

Ovaj softver firme Acronis se se smatra za najbogatiji proizvod za upravljanje diskom. Pomoću njega se lako vrši kreiranje particija, njihovo dimenzionisanje, pomeranje i spajanje, bez gubitka podataka. Uključuje podršku za Windows 7, Dynamic Disk i GPT disk, kao i proširenje volume na više diskova. Pored toga, omogućava oporavak podataka posle ličnih grešaka, kao i posle hardware-skih ili software-skih otkaza, pa i posle napada virusa ili hakera.

Prodaja softvera Acronis


Backup & Recovery 11

Ovaj proizvod se odnosi na disaster recovery i zaštitu podataka u fizičkom, virtualnom i cloud okruženju. Kao dodatni segment sigurnosti postoji mogućnost Backup&Recovery Online.


Migrate Easy 7.0

Pomoću ovog softverskog paketa se lako i jednostavno može zameniti hard disk bez velikih prebacivanja podataka, instalacije operativnog sistema i/ili aplikacija. Novi disk može biti boot-abilan ili da se ponaša kao storage. Podržani su diskovi veličine preko 180GB. Prilikom migracije sa jednog diska na drugi radi se ponovno dimenzionisanje radi očuvanja odnosa veličine particija uz bezbednost podataka koji se migriraju.


Recovery for Microsoft Exchange

Ovaj proizvod obezbeđuje čuvanje podataka i oporavak podataka sa nivoa baze, što omogućava oporavak informacija koje se čuvaju, invidiualnih grupa, poštanskih sandučića ili specifičnih e-mail-ova. Ovim se omogućava fleksibilnost u oporavku i veoma detaljna informacija.


Recovery for MS SQL server

Ovaj softver omogućuje oporavak u jednom koraku i automatsko oporavljanje do trenutka incidenta, čime se smanjuje vreme oporavka baze podataka. Oporavkom baze se oporavljaju i tabele, logovi i druge komponente koje čine strukturu podataka. U jednom koraku se baza podataka vraća u poslednje ispravno stanje pre nezgode, tako da je oporavak veoma brz. Centralizovano upravljanje omogućava automatsko otkrivanje svih database servera na mreži, sa svojim statusima, tako da je olakšano upravljanje široke mreže servera.

Acronis softverski paketi


vmProtect 6

Bezbednost podataka virtualnih mašina se omogućava kroz vmProtect 6, koji koristi VMware vStorage API za zaštitu podataka. Nije potrebna instalacija agenta na virtuelnim mašinama da bi se obezbedio backup&recovery. Vrši se oporavak kompletne virtualne mašine kao postojeće VM ili kao nove VM na bilo kom ESX/ESXi hostu. Takođe oporavlja pojedinačne fajlove i foldere za guest podržane file sisteme. Svi podaci mogu biti kriptivani 256 bitnom AES enkripcijom.


Ukoliko Vas zanima prodaja softvera Acronis, obratite se Optronicsu.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas