Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Ralink - fiskalne kase:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Ralink - fiskalne kase

Adresa: Todora Toze Jovanovića 7, 21000 Novi Sad
Telefoni: 021 46 66 82, 063 59 47 11

 

PRODAJA FISKALNIH KASA

Obzirom da su prilikom započinjanja novog biznisa ulaganja prilično velika, za Vas je od velike važnosti da ni cena fiskalne kase, koju po zakonu morate da imate, ne bude jako visoka. I sami ste se sigurno uverili da cene svih proizvoda, pa tako i cene fiskalnih kasa jako variraju, te Vam je bitno da prodavnica ponudi ne samo kvalitetne fiskalne kase već da one budu i povoljne.

Prodaja novih i polovnih fiskalnih kasa, Ralink


Prodaja fiskalnih kasa u Ralink-u ne samo da se vrši po izuzetno povoljnim cenama, brzo i lako, već Vam je, zahvaljujući stručnosti zaposlenih, obezbeđena i sigurnost da ćete odabrati adekvatnu fiskalnu kasu za svoju delatnost, ali i da će ona biti najvišeg kvaliteta.

Kod nas možete naći nove, ali ukoliko Vam finansije ne dozvoljavaju luksuz kupovine kase najnovije generacije, kod nas se vrši i prodaja polovnih fiskalnih kasa. Polovne fiskalne kase su niže cene, ali jednako dobro funkcionišu kao i nove.


Ukoliko Vas interesuje detaljan cenovnik fiskalnih kasa, potreban Vam je savet i pomoć ili Vas interesuje cena fiskalizacije, obratite se firmi Ralink - fiskalne kase.

Ako Vas interesuje servis fiskalnih kasa, više o tome možete pročitati na stranici Vrste i servis fiskalnih kasa.


Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas